143 reviews   |   9.4 / 10.0

iQ Makelaars Groningen

Team

Agnes Schuttenbeld

  Agnes Schuttenbeld

Agnes is enthousiast en zeer klantvriendelijk. Ze is betrokken bij iedereen en staat u gemotiveerd en professioneel te woord.

Anna van de Riet

  Anna van de Riet

Anna houdt zich bezig met het uitvoeren en bedenken van marketing en communicatie uitingen voor iQ Makelaars. Door ons optimaal te presenteren en onder de aandacht te komen van de juiste personen kunnen wij uw woning snel verkopen!

Daisy Dam

  Daisy Dam

Daisy ondersteunt onze makelaars en staat u altijd professioneel en klantvriendelijk te woord.

Jinke Fokkema

  Jinke Fokkema

Jinke ondersteunt onze makelaars en staat u altijd professioneel en klantvriendelijk te woord.

Lana Schrier

  Lana Schrier

Lana is erg sociaal en betrokken. Mede door haar betrokkenheid gaat ze altijd voor het beste resultaat voor haar klanten. Ze is al 6 jaar geregistreerd als Kandidaat Register Makelaar Taxateur en heeft veel ervaring opgebouwd voor zowel het verkopen- aankopen- als verhuren van woningen.

Maaike Diemer

  Maaike Diemer

Maaike is geboren en getogen in Groningen en heeft Vastgoed & Makelaardij gestudeerd aan de HanzeHogeschool. Na haar studie heeft ze een tijdje in het westen gewerkt, maar voelt zich toch in het mooie Noorden het meeste thuis. Daarom werkt ze nu gelukkig bij ons en houdt ze zich bezig met de verkoop en aankoop!

Marieke Venema

  Marieke Venema

Marieke ondersteunt onze makelaars en staat u altijd professioneel en gemotiveerd te woord.

Nick van Unen

  Nick van Unen

Nick is student Informatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij al ruim 2 jaar werkzaam bij ons als webdeveloper. Hij heeft in de afgelopen tijd veel geleerd en wilt zich steeds verder ontwikkelen op het gebied van websites, hosting en gebruiksgemak voor de online bezoekers.

Norbert Wegter

  Norbert Wegter

Motto:

"Als je gaat voor 100% tevreden klanten dan moet je soms ver gaan maar dan gaat de rest vanzelf"

Regio: Groningen

Over Norbert Wegter in het kort;

De nuchtere mentaliteit uit het noorden wordt toegepast in het dagelijks werk. Norbert heeft door zijn studie tevens een zeer brede juridische kennis.

Groningen

Neem contact op

Westersingel 3a
9718CA Groningen

T 050 - 760 17 77

Social update

Een greep uit ons aanbod

  Winschoterdiep
 118 m2       3 Slaapkamers
ZUIDBROEK, Hoekwoning
Winschoterdiep
   € 189.500,-
  Nieuwstad
 260 m2       9 Slaapkamers
FARMSUM, Vrijstaand
Nieuwstad
   € 249.500,-
  Barkmolenstraat
 123 m2       4 Slaapkamers
GRONINGEN, Tussenwoning
Barkmolenstraat
  Eemswaard
 80 m2       3 Slaapkamers
GRONINGEN, Tussenwoning
Eemswaard
   € 199.500,-
Alle aanbod

Kantoorgegevens & openingstijden

Westersingel 3a
9718CA Groningen

T 050 - 760 17 77
E groningen@iqmakelaars.nl


Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00- 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Op afspraak

Laatste nieuws

Gevolgen van verstoorde woningmarkt Amsterdam

In Amsterdam is de woningmarkt zo verstoord dat het enkele onverwachte gevolgen heeft opgeleverd. In de hoofdstad, waar je gemiddeld een half miljoen euro voor een huis betaalt, ziet men allerlei nieuwe en onbekende maatschappelijke fenomenen opduiken.

Zo steeg het toerisme nog harder de afgelopen jaren door de komst van Airbnb, waardoor veel huizen werden onttrokken aan de woningmarkt. Voor investeerders is het aantrekkelijker om aan toeristen te verhuren dan via de traditionele weg. Voor de buurt heeft dit ook gevolgen, aangezien veel mensen nu kampen met toeristen als buren. 

Ook leidt de krapte op de huizenmarkt tot een tekort aan personeel in Amsterdam. Vooral de wat lager opgeleiden vermijden de hoofdstad vanwege de te hoge huizenprijzen, terwijl deze groep hard nodig is. In de rest van Nederland zijn er voor hen ook banen, en daar zijn woningen wel te betalen. Vandaar dat deze groep werkenden liever voor andere plekken kiest. 

Het is de vraag hoe lang deze gekte op de huizenmarkt nog gaat duren. De afgelopen 5 jaar stegen de prijzen in Amsterdam gemiddeld met 60 procent, waarmee een hoog risico op een bubbel is ontstaan. Tot de huizenmarkt weer instort blijft het in elk geval behelpen in de hoofdstad. 

Bron: Baaz

14 maart 2019 Meer

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool