iQ Makelaars Groningen

Team

Anna van de Riet

  Anna van de Riet

Anna houdt zich bezig met het uitvoeren en bedenken van marketing en communicatie uitingen voor iQ Makelaars. Door ons optimaal te presenteren en onder de aandacht te komen van de juiste personen kunnen wij uw woning snel verkopen!

Ellen Ennema

  Ellen Ennema

Ellen is enthousiast en zeer klantvriendelijk. Ze is betrokken bij de verkoop van uw woning en staat u gemotiveerd en professioneel te woord.

Lana Schrier

  Lana Schrier

Lana is ambitieus en punctueel, ze staat u graag persoonlijk te woord. Ze is betrokken bij koper en verkoper in het gehele proces.

Maaike Diemer

  Maaike Diemer

Maaike is geboren en getogen in Groningen en heeft Vastgoed & Makelaardij gestudeerd aan de HanzeHogeschool. Na haar studie heeft ze een tijdje in het westen gewerkt, maar voelt zich toch in het mooie Noorden het meeste thuis. Daarom werkt ze nu gelukkig bij ons en houdt ze zich bezig met de verkoop en aankoop!

Maud  Westerhuis

  Maud Westerhuis

Klantvriendelijkheid en enthousiasme kunt u bij Maud verwachten! Maud staat u graag te woord en ondersteunt onze makelaars.

Nick van Unen

  Nick van Unen

Nick volgt momenteel de opleiding Informatiekunde aan de universiteit te Groningen. Bij iQ makelaars Groningen houdt hij zich dan ook bezig met het onderhouden en bouwen van onze website.

Norbert Wegter

  Norbert Wegter

De nuchtere mentaliteit uit het noorden wordt toegepast in het dagelijks werk. Norbert heeft door zijn studie tevens een zeer brede juridische kennis.

Ruth Welleweerd

  Ruth Welleweerd

Ruth is doortastend, ambitieus en punctueel en heeft al de nodige juridische praktijkervaring naast haar studie opgedaan.

Siegrid Reitsma

  Siegrid Reitsma

Siegrid is zeer gedreven en ondersteunt de makelaars van A tot Z.

Groningen

Neem contact op

Westersingel 3a
9718CA Groningen

T 050 - 760 17 77

Social update

Een greep uit ons aanbod

  Bilderdijklaan
 73 m2       3 Slaapkamers
GRONINGEN, Maisonnette
Bilderdijklaan
   € 149.500,-
  De Cockstraat
 118 m2       3 Slaapkamers
GRONINGEN, 2-onder-1-kap
De Cockstraat
   € 275.000,-
  Hamweg
 185 m2       5 Slaapkamers
LAGELAND, Vrijstaand
Hamweg
  Paterswoldseweg
 83 m2       2 Slaapkamers
GRONINGEN, Flat (galerij/portiek)
Paterswoldseweg
   € 159.500,-
Alle aanbod

Kantoorgegevens & openingstijden

Westersingel 3a
9718CA Groningen

T 050 - 760 17 77
E groningen@iqmakelaars.nl


Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00- 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Op afspraak

Laatste nieuws

Gevolgen van verstoorde woningmarkt Amsterdam

In Amsterdam is de woningmarkt zo verstoord dat het enkele onverwachte gevolgen heeft opgeleverd. In de hoofdstad, waar je gemiddeld een half miljoen euro voor een huis betaalt, ziet men allerlei nieuwe en onbekende maatschappelijke fenomenen opduiken.

Zo steeg het toerisme nog harder de afgelopen jaren door de komst van Airbnb, waardoor veel huizen werden onttrokken aan de woningmarkt. Voor investeerders is het aantrekkelijker om aan toeristen te verhuren dan via de traditionele weg. Voor de buurt heeft dit ook gevolgen, aangezien veel mensen nu kampen met toeristen als buren. 

Ook leidt de krapte op de huizenmarkt tot een tekort aan personeel in Amsterdam. Vooral de wat lager opgeleiden vermijden de hoofdstad vanwege de te hoge huizenprijzen, terwijl deze groep hard nodig is. In de rest van Nederland zijn er voor hen ook banen, en daar zijn woningen wel te betalen. Vandaar dat deze groep werkenden liever voor andere plekken kiest. 

Het is de vraag hoe lang deze gekte op de huizenmarkt nog gaat duren. De afgelopen 5 jaar stegen de prijzen in Amsterdam gemiddeld met 60 procent, waarmee een hoog risico op een bubbel is ontstaan. Tot de huizenmarkt weer instort blijft het in elk geval behelpen in de hoofdstad. 

Bron: Baaz

14 maart 2019 Meer