Wat zeggen onze klanten?

Schrijf zelf een review
 
 9 / 10    9

Het contact was zeer goed en persoonlijk , communicatie zeer duidelijk! daarnaast een luisterend oor gezien prive omstandigheden dit was absoluut voor mij een aangename verrassing! Ik zou iedereen willen aanbevelen om iQ Makelaars te benaderen en mee samen te werken wanneer je voor kwaliteit wil gaan.

 9 / 10    Jelle
22-05-2019
 
 10 / 10    10

Zeer tevreden over deze makelaar. Daar ik niet uit de buurt kom moest er veel telefonisch en via de mail gecommuniceerd worden. Dit ging geweldig. Goede communicatie, erg vriendelijk, maar met het juiste doel voor ogen... de verkoop.

 10 / 10    Sonja Jonkman
14-05-2019
 
 10 / 10    10

Vanaf het eerste moment kregen wij een zeer correcte en daadkrachtig gevoel van onze makelaar Thijs Geerdink.

 10 / 10    JB
13-05-2019
 
 9 / 10    9

Geweldige ervaring met iQ Makelaars. Hierin heeft voor ons uiteraard onze makelaar Thijs Geerdink het grootste aandeel. Ook de prijs/kwaliteit is echt goed.

 9 / 10    Johan Brand
09-05-2019
 
 9 / 10    9

Prettig contact met de makelaar en de medewerkers op kantoor. Goede en snelle terugkoppeling op mijn vragen. Het huis is boven de vraagprijs verkocht mede door de 2 Open Huizen. Dit doet iQ makelaars goed!

 9 / 10    Ron Oudendijk
07-05-2019
 
 1 / 10    1

Tussen al deze fake-reviews een echte: Buitengewoon irritante marketing overspoelt Marktplaats, krijg ik 33 zoekresultaten zijn er 26 reclame voor IQ. Nooit zal ik op enigerwijze gebruik maken van dit irritante bedrijf

 1 / 10    Vanderzant
06-05-2019
 
 10 / 10    10

Henry Kamp, de IQ makelaar voor Oost groningen heeft mijn huis verkocht. En ik kan niet anders zeggen dat het allemaal perfect verlopen is. Het huis was binnen 2 weken verkocht en ook nog eens voor een zeer goede prijs. Eigenlijk boven verwachting Ook hebben zij alles van A tot Z geregeld zodat ik er zelf geen omkijken naar had. Precies wat ik zocht. Het tarief wat IQ makelaars hanteerd voor hun diensten is zeker zeer vriendelijk te noemen. Het scheelt toch al snel zo'n 1/3 ten opzicht van de andere makelaars en dat is toch flink geld. Ook zijn het vriendelijke mensen met een open positieve houding die doen wat ze beloven. Dus al bij al een zeer positieve ervaring. Mijn advies aan alle mensen die een makelaar zoeken is dus, IQ makelaars bellen. Henry, Bedankt!

 10 / 10    De heer Bleijerveen
04-05-2019
 
 10 / 10    10

Enthousiast, nuchter en erg betrokken; gewoon een fijne makelaar! Ook meteen antwoord op alle vragen die wij hadden

 10 / 10    Evelien Schutte
03-05-2019
 
 10 / 10    10

Fijne, enthousiaste en transparante makelaar. Leuk team, ook de fotograaf. Ik keek eerst wat op tegen de verkoop, maar door het enthousiasme en de kennis kreeg ik helemaal zin in het proces en de verkoop.

 10 / 10    Brenda Jerkens
02-05-2019
 
 10 / 10    10

Dankzij het eerlijke advies de woning snel verkocht en afgehandeld. Kennis van de (lokale) markt

 10 / 10    Sander
15-04-2019
 
 9 / 10    9

Het bedrijf is zeer professioneel, in schriftelijke , alsmede mondelinge communicatie. Accuraat, scherp, doelgericht

 9 / 10    fam. Molenaar, Balkbrug
02-04-2019
 
 10 / 10    10

Het contact met deze makelaar was zeer goed, ze denkt met je mee en is zeer goed op de hoogte van de huizenmarkt. Ook geeft zij interieur advies en maakt zij zeer mooie foto's en weet mensen te motiveren. Het is een jong team die geweldig hun best doet om je woning te promoten en snel te verkopen, wat ook gelukt is. Echt een aanrader!!!

 10 / 10    Kor Beukema
28-03-2019
 
 9 / 10    9

Zeer plezierig en betrokken. Nemen ruim de tijd, zeker ook voor potentiële kopers. Snelle reactie op mails. Ook ‘s avonds en in het weekend. Extra : mooie brochure met goede foto’s.

 9 / 10    Mevr. van Eden
21-03-2019
 
 8 / 10    8

Ik had een goed contact met de makelaar. E.e.a. verliep in een prettige correcte sfeer. Een goede makelaar. Met vriendelijke tarieven.

 8 / 10    Anoniem
21-03-2019
 
 10 / 10    10

De eerste gesprekken liepen heel goed. De makelaar kwam erg deskundig over en pakte het meteen serieus aan. De woning werdt goed bekeken en er werdt goed gekeken naar de marktwaarde en vraagprijs. De begeleiding was goed. Bij elke update werd ik op de hoogte gesteld en werden mijn vragen netjes beantwoord.

 10 / 10    Dhr. Hekstra
21-03-2019
 
 9 / 10    9

Professioneel en bijzonder klantgericht. Het was zeer prettig om zaken te doen met IQ makelaars. Zeker aan te raden!

 9 / 10    Anoniem
21-03-2019
 
 9 / 10    9

Alles duidelijk gecommuniceerd en daardoor uitstekend verlopen. De woning is naar alle tevredenheid snel verkocht.

 9 / 10    Dhr. Franke
21-03-2019
 
 10 / 10    10

Dankzij het juiste advies en de goede service van IQ makelaars hebben we onze woning snel en ook goed kunnen verkopen. De samenwerking was erg prettig! Mochten we in de toekomst weer een huis gaan kopen of verkopen dan doen we dit zeker weer met IQ makelaars!

 10 / 10    Anoniem
21-03-2019
 
 10 / 10    10

Een zeer goed en direct contact met de makelaar. Na eerste kennismaking een duidelijke strategie en waardebepaling ontvangen die in lijn lag met mijn eigen verwachting. Mooie presentatie op funda en aparte brochure voor de kijkers. Goede, duidelijke en snelle begeleiding gedurende het gehele verkooptraject. Duidelijke en heldere prijsstelling. Zeer tevreden over de dienstverlening. Geen negatieve punten geconstateerd.

 10 / 10    Dhr. Roelofs
21-03-2019
 
 10 / 10    10

In ieder geval goed overleg plezierig contact en zeer service gericht! iQ Makelaars heeft veel vestigingen waardoor er veel contacten zijn die een mogelijke koper kunnen opleveren. In overleg is ook een redelijke vraagprijs gesteld die dan ook bijna gehaald is. Kortom ik ben erg blij met dit kantoor in Almelo

 10 / 10    J. van Wijnen
20-03-2019
 
 9 / 10    9

Het contact was uitstekend, alleen het laatste: de planning behanger/schilder vloerbedekking en verhuizer en overgang naar de nieuwe woning en het tekenen bij de notaris ging even fout, maar IQ Makelaars bij name Maaike Diemer hebben alles keurig geregeld,,bedankt.

 9 / 10    Dhr. Oosten
20-03-2019
 
 8 / 10    8

Heel fijn persoonlijk en snel contact. Houden je goed betrokken bij het proces, goede kijk op foto’s, goed bereikbaar en positief in het contact.

 8 / 10    Anoniem
19-03-2019
 
 10 / 10    10

Ik ben erg tevreden over mijn makelaar. Er was goed contact, en de sfeer was prima. Het was voor mij allemaal nieuw, en heb me echt laten leiden door mijn makelaar. Hier ben ik erg tevreden over.

 10 / 10    Dhr. Ekhart
19-03-2019
 
 8 / 10    8

We zijn erg goed geholpen door IQ makelaars. Ons huis was in no time verkocht. iQ makelaars heeft ons verschillende tips gegeven en ook de communicatie met de makelaar verliep snel (veel online) en erg prettig. Zeker een aanrader als je een ervaren makelaar zoekt die goed met je meedenkt!

 8 / 10    Dhr. De Vries
19-03-2019
 
 10 / 10    10

Bij de uitnodiging aan dit bedrijf voor een offerte is er heel plezierig en meedenkend gereageerd. Dit leidde dan ook met de afspraken over verkoop strategie en goede prijsverhouding tot overeenstemming. Tijdens de verkoopperiode is er heel actief marketing gedaan. De onderhandelingen zijn professioneel gevoerd.

 10 / 10    Gjalt Veeninga
19-03-2019
 
 9 / 10    9

Alles was uitstekend geregeld, en goede communicatie, ik zou ze zeker weer in de arm nemen een volgende keer

 9 / 10    De heer Smolders
19-03-2019
 
 10 / 10    10

Ik werk sinds 2011 met 123Wonen en met name Lana Schrier samen, zij heeft deze woning verhuurd en nu dan verkocht. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van 123 wonen in het algemeen en Lana in het bijzonder. Zij is pragmatisch, regelt zaken zoals het moet, efficiënt en tevredenstellend. Ook kenmerkend is haar nuchterheid die helpt bij beslissingen nemen. Bij haar afwezigheid ben ik altijd correct en snel geholpen door andere medewerkers van het kantoor. De prijs/kwaliteitverhouding is dan ook zeer goed en mijn algemene beoordeling zeker een 9+.

 10 / 10    Heer Nibbering
18-03-2019
 
 9 / 10    9

Prima contact. Actieve opstelling en zeer gedreven. Al met al een prima ervaring en snel resultaten door deze actieve opstelling. De makelaar gekozen vanwege de verkoopresultaten en daarin zeker niet teleurgesteld. Prima prijs-kwaliteitsverhouding.

 9 / 10    Henk Coenraadts
17-03-2019
 
 9 / 10    9

Contact met de makelaars verliep zeer prettig, open en professioneel. Alles werd netjes en snel beantwoord, op ons verzoek meestal per email, ook vaak buiten kantooruren dat er nog werd geantwoord. Waar nodig werd er even gebeld en dat dan weer per email bevestigd. De informatie was duidelijk, transparante werkwijze. Gaven ook eerlijk feedback over onze voorgenomen opknapbeurt, die uiteindelijk mede dankzij hun netwerk snel werd uitgevoerd Het is dankzij deze makelaars dat wij zonder zorgen onze flat in groningen vanuit onze eigen woonplaats in Limburg zeer snel verkocht kregen. Een Aanrader!

 9 / 10    Mevr. Hinssen
16-03-2019
 
 8 / 10    8

Alles verliep geruisloos, we hebben onze woning te koop aangeboden en deze makelaar (mevr. Diemer in dit geval) heeft ons goed begeleid en ook uitstekend geïnformeerd over de stand van zaken. Ook op het eind van de rit heeft ze ons tijdig op de hoogte gebracht wat we konden verwachten bij de notaris etc.

 8 / 10    Dhr Uhl
15-03-2019
 
 9 / 10    9

IQ-makelaars werkt snel en adequaat, de verkoop gaat in vliegende vaart van start. Tijdens het verkoopproces werkt telefonisch contact het best. Ook de afhandeling na verkoop loopt van een leien dakje.

 9 / 10    Mw Vriesema
14-03-2019
 
 8 / 10    8

Een zomerhuis verkopen zonder notaris was wat nieuw voor de makelaar maar we zijn er goed uitgekomen

 8 / 10    Dhr De Jonge
14-03-2019
 
 9 / 10    9

Geweldig. Ook de deskundigheid van foto.s maken alsmede de volledige begeleiding. Een aan rader. Zal zeker mijn vrienden deze makelaar aanraden.

 9 / 10    Dhr. Dusseljee
14-03-2019
 
 9 / 10    9

Ik ben uiterst tevreden tot nu toe. Plezierig contact, Voldoende tijd, Deskundigheid goed. To the point. Snelle communicatie. En uiteraard een goed resultaat.

 9 / 10    Dhr. Schurer
14-03-2019
 
 10 / 10    10

een super goed en spontaan jong team. Staat je in raad en daad bij bij de verkoop van je woning. Een echte aanrader! mocht ik ook weer een huis willen verkopen doe ik dit direct weer met het team van IQ makelaars.

 10 / 10    Mw. Arends
14-03-2019
 
 10 / 10    10

Snelle eerlijke verkoop van mijn woning! Geen op of aanmerkingen eigenlijk. Vond het hele traject heel prettig.

 10 / 10    Westerduin
08-03-2019
 
 9 / 10    9

Zeer prettige samenwerking ervaren met IQ Makelaars Groningen. Korte lijnen en geen "stoffig en stijf" kantoor. Ook meedenkend in de gekozen strategie.

 9 / 10    Els Dijkstra
07-03-2019
 
 10 / 10    10

Goede service ! Zeer aardige mensen en een eerlijke prijs. Woning is goed online aangeboden en binnen redelijk snelle tijd verkocht!

 10 / 10    Fam. Boonestrook
07-03-2019
 
 8 / 10    8

Zeer actieve makelaar, veel sneller bezichtigingen en biedingen dan vorige makelaar. Zeer behulpzaam en slagvaardig.

 8 / 10    Joop Storm
06-03-2019
 
 10 / 10    10

Zeer actieve makelaar ,doet er alles aan om je woning zo snel mogelijk te verkopen Begeleiding was zeer professioneel IQ makelaars uit Ommen raadt ik bij iedereen aan!!

 10 / 10    Richard Klok
04-03-2019
 
 8 / 10    8

Niets op aan te merken. Overeengekomen werkzaamheden werden correct en met veel enthousiasme opgepakt. Als er administratief iets niet helemaal goed ging werd dat zonder gemor gecorrigeerd. Prima samenwerking.

 8 / 10    Henry
04-03-2019
 
 9 / 10    9

Dankzij het juiste advies en de goede service van IQ makelaars hebben we onze woning snel en ook goed kunnen verkopen. De samenwerking was erg prettig! Mochten we in de toekomst weer een huis gaan kopen of verkopen dan doen we dit zeker weer met IQ makelaars!

 9 / 10    Michiel
02-03-2019
 
 10 / 10    10

Een fantastische makelaar die weet waar hij het over heeft. Is eerlijk en transparant en maakt zaken niet mooier dan ze zijn. Erg prettige samenwerking gehad.

 10 / 10    Fam Bouman
27-02-2019
 
 10 / 10    10

Zeer tevreden over iqmakelaars en het resultaat!

 10 / 10    Jan Hendrik
21-02-2019
 
 10 / 10    10

Johan heeft in een zeer kort tijdsbestek (binnen 1,5 week) ons huis verkocht. Heeft in deze korte tijd meer dan 20 bezichtigingen geleid. Is hierin zeer professioneel, heeft korte lijntjes met zowel de verkopende als kopende partij.

 10 / 10    Henk & Lotte
20-02-2019
 
 10 / 10    10

Erg tevreden over hoe Johan te werk gaat.

 10 / 10    Gerko en Inger
18-02-2019
 
 10 / 10    10

De makelaar Johan Maasse doet zijn werk erg goed en met heel veel passie. Hij doet wat hij zegt en beloofd. Zeer betrouwbaar. En is heel actief bezig op social media ( funda/Facebook ). Had het huis snel verkocht.

 10 / 10    R Gelderman
17-02-2019
 
 10 / 10    10

Zeer positief.

 10 / 10    Anoniem
29-01-2019
 
 10 / 10    10

Een makelaar behoort de verkoper te adviseren over een realistische verkoopprijs. Dit is een zeer cruciaal onderdeel van zijn werk. Makelaars die langs komen en even een verkoopprijs uit hun mouw schudden, kan je als verkoper beter meteen naar huis sturen. Het vaststellen van de juiste waardebepaling is specialistenwerk waar onderzoek voor nodig is. Toen Jan-Douwe Streekstra van IQ Makelaars bij ons langs kwam voor een eerste oriënterend gesprek legde hij uit dat zijn kantoor de waarde van de woning bepaalt door marktonderzoek op basis van kadastergegevens en gelijkwaardige te koop staande woningen. Ook de rapportage van Calcasa is hierbij belangrijk, vertelde hij. Zoals mij werd beloofd, ontving ik binnen twee dagen een email met een realistische en onderbouwde vraagprijs. Door deze professionele benadering stond de keuze voor IQ Makelaars al snel vast. Bovendien heeft Jan-Douwe Streekstra een geweldige positieve uitstraling en een groot enthousiasme voor zijn werk die je niet vaak bij makelaars tegenkomt. De verwachtingen die deze makelaar bij ons schiep heeft hij volledig waargemaakt en zelfs overtroffen. Binnen een week had Streekstra al via zijn internetkanalen een aantal kijkers voor ons huis weten te verzamelen en een paar dagen laten konden wij het glas heffen op de verkoop. Het huis dat in een regio staat waar de woningen niet gemakkelijk van de hand gaan, werd voor de verkoopprijs verkocht. Het hele verkoopproces, inclusief de afhandeling bij de notaris, heeft IQ Makelaars uitstekend begeleid. IQ Makelaars heeft voor mij prima werk geleverd. Ik kan iedereen aanraden de energieke en deskundige Jan-Douwe Streekstra in te schakelen als hij of zij een woning op de markt willen aanbieden.

 10 / 10    W. Gordijn
04-01-2019
 
 10 / 10    10

Eerlijk haalbaar advies, goede opname aandacht voor tekenwerk en fotografie. Zeer goede en heldere communicatie. Korte lijnen en goed bereikbaar. Johan komt afspraken na, en prettig in omgang.

 10 / 10    Erik jan Luijendijk
04-01-2019
 
 10 / 10    10

Prettige en vlotte samenwerking. Alles wordt goed afgestemd en afgehandeld.

 10 / 10    Anoniem
03-01-2019
 
 10 / 10    10

Super!

 10 / 10    Esther de Haan
11-12-2018
 
 10 / 10    10

Vreselijk klantvriendelijk, en behulpzaam

 10 / 10    Roelf Ekhart
08-12-2018
 
 9 / 10    9

Prima

 9 / 10    Steven
02-12-2018
 
 9 / 10    9

Erg goed

 9 / 10    Chris van Dun
02-12-2018
 
 10 / 10    10

Zeer professionele en prettige begeleiding en advisering zowel voor als bij de verkoop, ook na het tekenen van het voorlopig koopcontract werd het contact onderhouden met de makelaar en werd voortdurend feed-back gegeven over de stand van zaken.

 10 / 10    Fred Bernal
30-11-2018
 
 10 / 10    10

Zeer positieve ervaring met iQ Makelaars in Groningen. Fijn contact met de makelaar(s) en het open huis was erg snel ingepland en dit wierp zijn vruchten af. Prettige samenwerking!

 10 / 10    Anoniem
13-11-2018
 
 10 / 10    10

Kennismaking met Thijs Geerdink wekte vertrouwen, het contact verliep bijzonder plezierig. Communicatie ging vlot: kon altijd met vragen terecht en er werd snel gereageerd. Onze woning is binnen 3 maanden verkocht en we zijn zeer tevreden met de opbrengst. Makelaar weet waar onderhandelingsruimte zit, wanneer je moet geven, waar je kunt nemen. Ook de medewerkers op het kantoor waren heel vriendelijk en behulpzaam. We zijn zeer tevreden!

 10 / 10    Heinhuis
03-11-2018
 
 10 / 10    10

Super tevreden! We hadden het zo gepland dat we met ons gezin op vakantie gingen en dat toen de woning tijdens onze vakantie is verkocht, dit kan ik iedereen aanraden! De communicatie was erg goed, dit af een extra glans aan onze vakantie. Er was erg veel animo op het open huis en bij bezichtigingen tussendoor. De makelaar had het al voorspeld, maar de woning is uiteindelijk behoorlijk boven de vraagprijs verkocht. Lana en Maaike bedankt!!

 10 / 10    Corine
23-10-2018
 
 10 / 10    10

Overstap gemaakt naar iQ Makelaars. Betrouwbare, heldere, snelle en prettige communicatie binnen het hele team. Betrokken en weten waar het over gaat. Goede service, net even dat extra stapje willen zetten. Beloven is ook doen. Wat mij betreft zijn jullie de nummer één. iQ Makelaars, en met name Thijs, bedankt!!!

 10 / 10    Niek Hendriks
17-10-2018
 
 10 / 10    10

Goed contact met niet alleen onze makelaar maar ook de anderen op kantoor. Duidelijke uitleg en een eerlijk advies ontvangen. Ze zitten er bovenop en op en hebben het proces goed onder controle. Erg fijn om mee samen te werken.

 10 / 10    Roel de Vries
15-10-2018
 
 10 / 10    10

Erg goed, nadat onze makelaar ons huis niet verkocht kreeg hebben wij IQmakelaars in de hand genomen en dit bleek een schot in de roos. Binnen 2 weken was het huis boven de vraagprijs verkocht. Onze oude makelaar gooide het op geluk maar hier denken wij een beetje anders over!

 10 / 10    Chiel Woud
06-10-2018
 
 10 / 10    10

Super goed geholpen

 10 / 10    Ferdinand v H
06-10-2018
 
 10 / 10    10

Erg prettig samenwerken en lekker fanatiek! Vanaf het begin weet je waar je aan toe bent en wordt je goed geholpen het maximale eruit te halen.

 10 / 10    Leny
01-10-2018
 
 9 / 10    9

Na drie makelaars te hebben vergeleken (op basis van verkoopplan en offerte) kozen we voor iQ Makelaars Groningen om ons huis te laten verkopen. Hier hebben we geen spijt van gekregen: we zijn na een snelle verkoop voor een goede prijs zeer tevreden!

 9 / 10    Pieter van der Wulp
30-09-2018
 
 10 / 10    10

Zeer tevreden over iQ Makelaars. Het verkoopadvies was duidelijk en het traject verliep erg soepel. Het team in Groningen is enthousiast en erg punctueel.

 10 / 10    Veronique
31-08-2018
 
 9 / 10    9

Zeer professioneel en vakkundig geholpen.

 9 / 10    Anna Offringa
12-01-2018
 
 8 / 10    8

klein kantoor waardoor direct en snel contact met adviseur.

 8 / 10    Almere
08-06-2017
 
 8 / 10    8

Verhuurder van mijn woning en verkoopmakelaar. Presentatie van de woning is huurder zijn toedoen: hij bood het elke keer niet netjes aan.

 8 / 10    Karien
20-05-2017
 
 10 / 10    10

Wij zijn zeer tevreden over het verkoopadvies dat we hebben gekregen. Eerst nog wat dingen aanpakken en dan in 1 keer goed in de markt gezet, binnen 2 maanden hadden we ons appartement verkocht.

 10 / 10    Cees Koopmans
12-05-2017
 
 8 / 10    8

In juni 2016 werd onze woning in de verkoop gezet via Verkoopmakelaars Groningen. In het kennismakingsgesprek werd uitgebreid de tijd genomen om ons uitleg te geven over de gang van zaken, de makelaar had een uitgebreide kennis van de markt. Er werden foto's gemaakt, een week later stond een open huis gepland en hiervoor werd zelfs al een bod gedaan. In zeer korte tijd is de woning verkocht dankzij de goede en snelle werkwijze van de medewerkers van Verkoopmakelaars Groningen!

 8 / 10    Esther Andringa
12-05-2017
 
 8 / 10    8

Goed

 8 / 10    Anoniem
12-05-2017
 
 10 / 10    10

Prima makelaar. Goed bereikbaar. Jong en fris bedrijf.

 10 / 10    Anoniem
12-05-2017
 
 10 / 10    10

Woning verkocht

 10 / 10    Ferdinand Hout
12-05-2017
 
 10 / 10    10

Fijne samenwerking en prettige communicatie met de medewerkers.

 10 / 10    marc-jan
12-05-2017
 
 10 / 10    10

Huis snel verkocht. Duidelijke uitleg van medewerker.

 10 / 10    Anoniem
12-05-2017
 
 8 / 10    8

Goed bedrijf, professioneel en reageren snel

 8 / 10    Anoniem
12-05-2017
 
 10 / 10    10

Verkoop eigen woning

 10 / 10    Anoniem
12-05-2017
 
 10 / 10    10

Woning verkocht

 10 / 10    Ferdinand Hout
21-04-2017
 
 10 / 10    10

Een voortreffelijke organisatie bestaande uit deskundige en vooral ook betrokken medewerkers. Het verkopen van een woning is een commerciële activiteit waarin zij uitermate bedreven zijn. Bovendien is er ook voldoende kennis van de randgebieden om direct in te kunnen spelen op plotselinge afwijkingen in het proces.

 10 / 10    Auke van der Goot
20-04-2017
 
 10 / 10    10

Uitstekend, en goeie service en duidelijkheid! En goede afhandeling.

 10 / 10    G.G van der Geest
19-04-2017
 
 10 / 10    10

Verkoopmakelaars Groningen heeft mij proactief en snel geholpen bij de verkoop van mijn woning. Hun verfrissende en innovatieve aanpak werkt vele malen beter dan de bekende traditionele makelaars van vroeger.

 10 / 10    Martijn Jansen
11-04-2017