Wat zeggen onze klanten?

Schrijf zelf een review

Feedback Company
 
 10 / 10    5

Michel de Bruijn is een Top Makelaar die professioneel, snel en goed voorbereid werkt. Hij geeft duidelijk advies en helder inzicht rondom aanbod en prijsstelling. Alles ging perfect en al onze verwachtingen bij verkoop (en aankoop) zijn waargemaakt!! Aanrader! Mvg, Fabianne en Rients Alberts

 10 / 10    Familie Alberts
12-01-2023
 
 8 / 10    4

Lana heeft me goed geholpen met de verkoop van mijn huis in een veranderende markt. Lana is duidelijk, handelt snel en zorgt ervoor dat je ontlast wordt. Prettige samenwerking en ik zou IQ makelaars dan ook aanbevelen!

 8 / 10    Jet
06-01-2023
 
 10 / 10    5

Heel goed

 10 / 10    Arjen Tillema
29-12-2022
 
 10 / 10    5

Uitstekende begeleiding, strategisch sterk en duidelijke communicatie. Directe communicatie en perfecte kennis van de markt.

 10 / 10    Zuiderweg 43
20-12-2022
 
 10 / 10    5

Ik ben zeer tevreden over mijn makelaar Michael van Riemsdijk, hij heeft mij, door deze hectische tijd, meer dan goed geholpen. Bovendien mijn appartement goed verkocht. Ook heeft hij mij geholpen met de aankoop van mijn nieuwe woning. Een aanrader!!

 10 / 10    Mevr. Sickmann
18-12-2022
 
 10 / 10    5

Maaike heeft me erg goed geholpen bij het oriënteren op de woningmarkt, bezichtigen en bieden. Ik ben vooral ook super blij met de persoonlijke begeleiding en haar advies in de huidige markt, die voor mij toch wel spannend en stressvol is. Ze is erg integer, dus ook niet bang om het je te vertellen als (en waarom) een huis waar je een oogje op hebt toch niet zo'n goed idee is, en kan erg goed inschatten wat een huis waard is aangezien ze ook taxateur is. Ze heeft een goed netwerk en kan je ook bijkomende zaken (notaris, onafhankelijke taxateur) snel en goed uit handen nemen, wat mij erg heeft geholpen om me gewoon te focusen op de huizen zelf. Al met al ben ik heel blij met iQ, en kom ik zeker terug als ik ooit toch weer iets anders wil. REV_READ_FULL +

 10 / 10    Plutolaan 48
16-12-2022
 
 10 / 10    5

Top makelaar! Fijne, eerlijke en oprechte ondersteuning en hulp bij mijn zoektocht naar een koopwoning!

 10 / 10    Florakade 350
16-12-2022
 
 10 / 10    5

De makelaar heeft een actieve en positieve werkwijze. Hij schetste een heldere en duidelijke weergave van het hele proces van verkoop. Deze makelaar is enthousiast en ging graag en met volle energie aan het werk om ons huis te verkopen. Van elke bezichtiging kregen we direct een kort verslag. Zo konden we ook een goed onderbouwde beslissing nemen over de uiteindelijke verkoop van het huis. Al onze wensen werden in het verkoopproces verwerkt. Ons huis is binnen een redelijk korte termijn voor een goede prijs verkocht. Kortom: We hadden een goede communicatie, hij gaf goede begeleiding, een duidelijke toelichting, en zorgde voor een snelle verkoop voor een goede prijs. REV_READ_FULL +

 10 / 10    Mevr. Neele
16-12-2022
 
 10 / 10    5

Een makelaar die recht door zee is, geen verkooppraatjes. Hij neemt de tijd voor zowel de kopers als de verkoper, is betrokken en denkt mee. Het verkoopproces is een positieve ervaring geweest.

 10 / 10    Mevr. Fontijne
16-12-2022
 
 10 / 10    5

Prima, prettig contact en veel kennis van zaken. Zorgt ervoor dat de verkoop goed verloopt. Regelt alles en weet precies wat er gedaan moet worden.

 10 / 10    Dhr. Punte
16-12-2022
 
 10 / 10    5

- Veel kennis en een grote interesse in het vakgebied - Door deze solide basis sterk in onderhandelpositie - Heldere vriendelijke open communicatie - Realistisch in tijden van versnelde veranderingen

 10 / 10    Dhr. Rozendaal
16-12-2022
 
 10 / 10    5

Gaan deskundig te werk, hebben veel kennis van de markt. Daarnaast beschikt IQ makelaars over een eigen marketing team, die prachtige brochures maken. Danny Mulder is een proactieve makelaar, wij zouden Danny weer inschakelen bij een volgende aankoop of verkoop.

 10 / 10    Dhr. Van Wateren
16-12-2022
 
 10 / 10    5

Bij het 1e contact, kennismakingsgesprek kwam Maaike professioneel over, duidelijk en geen poespas, goede communicatie. Dat laatste bleek ook in de komende tijd van het verkooptraject. Maaike heeft ons goed op de hoogte gehouden en we konden altijd met evt. vragen terecht. Ik denk ook zeker dat Maaike een groot aandeel heeft gehad met de bezichtigingen om ons huis zo goed mogelijk weg te zetten. Kortom, mochten we ooit weer een Makelaar nodig hebben zouden we zeker gaan voor IQ Makelaars, en Maaike kiezen. REV_READ_FULL +

 10 / 10    Iemstukken 116
14-12-2022
 
 10 / 10    5

Meerdere makelaars op bezoek gehad maar gekozen voor Maaike van iQ Makelaars, omdat het gesprek hier echt van 2 kanten kwam. Goede interesse in ons, onze situatie en onze wensen maar ook erg goede input met haar kennis van de markt, realistische verwachtingen en het procesverloop/wat we konden verwachten. De aankoopbegeleiding is zeer goed verlopen! Maaike hield de markt goed in de gaten of er iets beschikbaar kwam wat aan onze wensen voldeed. Deze deelde ze met ons via een whatsapp groepje waardoor het communiceren vlot ging en we snel konden schakelen om een plekje in de bezichtigingen te kunnen bemachtigen. Bezichtigingen erg fijn verlopen, wist altijd goed de aandachtspunten te benoemen en op te merken en door de ruime ervaring van Maaike wist ze ons ook veel over de verschillende wijken/omgevingen te vertellen waar we hebben bezichtigd. Het advies m.b.t. hoogte van de biedingen waren zeer nauwkeurig. Goede indicaties qua wat ze verwachtte qua het 'winnende' bod, maar ook eerlijk advies wanneer we ons wilden laten meeslepen in de gekte van de huidige woningmarkt. Uiteindelijk hebben we een woning aangekocht waar we zeer blij mij zijn en waarvan we niet hadden verwacht dat die nog binnen onze mogelijkheden lag in de huidige markt, en dat in 3 a 4 maanden tijd! Verkoopbegeleiding ook zeer fijn verlopen. Door de vooruitziende blik van Maaike zijn de foto's mooi op tijd op een mooie zonnige dag gemaakt en was de presentatie van de woning optimaal. Tijdens de oriëntatie voor iQ Makelaars gekozen omdat zij van te voren al aangaf het belangrijk te vinden dat kopers, ook in deze verkopers-markt, netjes goed de tijd krijgen om de woning te bezichtigen en om een bod uit te brengen. Dit is ook zo verlopen. Tijdens de biedingen ook goed advies en begeleiding, op een bepaald moment wilde wij afwijken van Maaike haar advies, zij is toen bij haar advies gebleven maar uiteraard ons de ruimte gegeven om onze eigen keuze te maken. Door het vertrouwen dat we in Maaike hadden gekregen door de ervaring met haar in het aankoop proces en het advies dat daar altijd klopte hebben we uiteindelijk toch haar advies opgevolgd en dit bleek achteraf ook de juiste keuze te zijn geweest. Ook hier zeer tevreden met het behaalde resultaat! Enkele keer contact met collega, Lana, van Maaike gehad, had ook veel kennis en contact verliep ook fijn! REV_READ_FULL +

 10 / 10    Vincent Kleine
13-12-2022
 
 10 / 10    5

We hebben voor de verkoop van ons huis in het aanlooptraject 6 makelaars uitgenodigd om te kijken wie het beste bij ons past. Maaike steekt er met kop en schouders bovenuit. Geen 'gezeur' over vierkante meters en 'interessante' verhalen zoals de meeste anderen maar gewoon een doortastende, pragmatische aanpak. Zeker nu de huizenmarkt iets veranderd wil je iemand die er gewoon hard mee aan de slag gaat en niet gaat zitten wachten tot er een klant komt. Deze pro-actieve aanpak heeft voor ons geleid tot een resultaat in presentatie van ons huis en de uiteindelijke verkoop daarvan die gewoon echt goed is! REV_READ_FULL +

 10 / 10    Dhr. Ter Heide
13-12-2022
 
 10 / 10    5

Contact verliep prima, makelaar reageerde snel. In de diverse gesprekken kon hij helder en duidelijk antwoord geven op vragen die we hadden. Hij heeft een goede verkoop geregeld, zou hem bij een andere verkoop zeker in de arm nemen.

 10 / 10    Mevr. Muller
10-12-2022
 
 10 / 10    5

IQ makelaars (de heer Jens Pleijte), heeft ons deskundig bijgestaan bij de verkoop van ons appartement. Jens heeft extra service verleend door de o.a. de taxateur te begeleiden en heeft ons altijd adequaat op de hoogte gehouden en geadviseerd. Jens heeft een professionele rustige instelling wat zowel bij de kopende als de verkopende partij goed overkomt. Wij zouden Jens weer inschakelen bij een volgende aankoop of verkoop. MVG Rob Roobol

 10 / 10    Rob Roobol
10-12-2022
 
 10 / 10    5

Zeer fijne ervaring, neemt je alle zorgen uit handen waardoor je met veel vertrouwen naar de samenwerking kijkt. Reageert vlug en handeld zeer adequaat.

 10 / 10    Dhr. Hamstra
09-12-2022
 
 10 / 10    5

Michael reageert altijd en snel en bij belangrijke zaken of vragen altijd telefonisch. Hij heeft aandacht voor de persoon en contact hebben wij altijd als prettig ervaren. Voor het klaarmaken van de woning heeft Michael meegekeken en ontzettend veel nuttige tips gegeven. We konden voor de verkoop van ons huis alles met een goed gevoel uit handen geven. Ons huis is goed verkocht en we zijn erg tevreden over het gemak waarmee dit is gebeurd met dank aan IQ makelaars en dan met name Michael. REV_READ_FULL +

 10 / 10    Dhr. Steenvoorden
09-12-2022
 
 10 / 10    5

Wij als 70+ mensen met geen ervaring over verkoop huis zijn bijzonder fijn geholpen en bijgestaan door deze makelaar.

 10 / 10    Mevr. te Meerman
09-12-2022
 
 10 / 10    5

Een hele fijne makelaar met verstand van zaken, die van begin tot einde betrokken was. Heel content met deze makelaar.

 10 / 10    Mevr. Esther Peressoni
09-12-2022
 
 10 / 10    5

Het contact met de makelaar was vanaf de eerste ontmoeting/kennismaking oké, hij gaf goede en eerlijke informatie, was zeer punctueel en correct!, en had zeker verstand van zaken met betrekking tot de woningmarkt. Als er kijkers kwamen zorgde de makelaar ervoor dat het niet te koud in de woning was tijdens de rondleiding, er stond wat te drinken met wat lekkers klaar, en nam ruim de tijd tijdens de rondleiding. Onze woning was een aparte woning omdat het woongedeelte met vrij uitzicht op de Noorderplassen zich bevindt op de tweede verdieping en de keuken op de begane grond. De makelaar heeft de kijkers goed geïnformeerd wat de mogelijkheden waren om een aantal aanpassingen in de woning aan te brengen, dit heeft hij gedaan via computer foto's, zo kregen de kijkers inzicht wat de mogelijkheden met de woning waren. Na 19 dagen was de woning verkocht. Wij vinden het een makelaar met klasse! Van ons krijgt de makelaar een dikke pluim! Michael en Robert bedankt voor jullie inzet! REV_READ_FULL +

 10 / 10    Fam. Van der Zwaag
09-12-2022
 
 10 / 10    5

Michael heeft het uitstekend aangepakt, en blijft doorwerken in de avonden en weekenden om de deal voor ons te sluiten. Zelfs na een paar tegenslagen waar bieders zich terug trekken blijft hij doorpakken. Hele fijne samenwerking en super blij met het eind resultaat. Michael is zeker iemand waar je je verkoop aan kan toe vertrouwen!

 10 / 10    Marcel Postma
09-12-2022
 
 10 / 10    5

Danny (IQ Makelaars) is supervriendelijk, duidelijk met een no nonsense mentaliteit. Geeft een realistische indicatie van de waarde van de woning en wat je van de markt kunt verwachten. Supergoed bereikbaar en staat je met raad en daad bij!! Blij dat we het avontuur van het aankopen van een nieuwe woning en aansluitend de verkoop van onze huidige woning met hem aan zijn gegaan! Zonder hem hadden we waarschijnlijk geen bod op onze nieuwe woning uit durven brengen. Wij kunnen hem van harte aanbevelen! REV_READ_FULL +

 10 / 10    A.Pereboom
09-12-2022
 
 10 / 10    5

In Noordoost Friesland is Jan-Douwe Streekstra actief voor IQ Makelaars. Prima contact, duidelijk, to the point, snel, actief en veel persoonlijke aandacht (ook voor de kijkers). Een aanrader!

 10 / 10    Dhr. Riksma
09-12-2022
 
 10 / 10    5

Fijne betrokken, enthousiaste makelaar. Heeft ons erg goed geholpen en deskundig advies gegeven. Goede samenwerking. Staat altijd voor je klaar met eventuele vragen.

 10 / 10    Femma Ten Kate
09-12-2022
 
 10 / 10    5

Fijne proactieve makelaar die qua initiële verkoopprijs wat gedurfder had mogen zijn, maar gelukkig niet eigenwijs is en meegaat in wat wij als verkopers wilden.

 10 / 10    Erik Holdorp
09-12-2022
 
 10 / 10    5

Zeer fijne makelaar neemt de tijd voor bezichtigingen, geen gehaast. Heeft oog voor zowel koper als verkoper en is altijd bereikbaar. Is realistisch en heeft veel kennis van de markt en het gebied.

 10 / 10    Tim Tak
09-12-2022
 
 10 / 10    5

Van het begin af aan gingen de contacten echt gemakkelijk. Naast het plan hoe de woning in de markt te zetten, is ruim tijd ingebouwd om te overleggen en mee te denken te geven. Tijdens het verkoopproces is de begeleiding steeds uitstekend geweest ook doordat er bij vragen altijd snel contact werd opgenomen. Dat is misschien niet zo bijzonder, maar in dit geval wel. Ik zat namelijk op Bonaire en met een tijdsverschil van 6 uur vond ik dat zeker bijzonder. Als ik weer een makelaar nodig heb, is het voor mij duidelijk dat ik weer bij IQ Makelaars terecht kom. REV_READ_FULL +

 10 / 10    Koen Zoeter
09-12-2022
 
 10 / 10    5

Donderdag gebeld met Martin Grave voor het uitvoeren van een woningtaxatie, vrijdagmiddag de taxatie en maandagmiddag het rapport in mijn e-mail box. Prettig telefonische contact en prettig in omgang tijdens de taxatie bij mij thuis.

 10 / 10    Rick Even
07-12-2022
 
 10 / 10    5

Onze makelaar was goed te bereiken en belde indien nodig snel terug. Een afspraak maken was geen probleem. Overleg ging in goede harmonie. We werden goed begeleid en onze vragen werden goed beantwoord. Wij hebben het contact met onze makelaar als zeer prettig ervaren.

 10 / 10    Mark Kamperman
01-12-2022
 
 10 / 10    5

Contact liep, na een eerste kennismaking voornamelijk via whatsapp en dat was wat mij betreft prima! Snelle en vriendelijke reacties maakte het contact prettig en werkbaar. Daarnaast maakte IQ mooie brochures voor de kijkers en ook dat is voor mij een pluspunt.

 10 / 10    Mevrouw Van Beek
01-12-2022
 
 10 / 10    5

goed

 10 / 10    nicole en arie rozendaal hulsbosch
18-11-2022
 
 10 / 10    5

Snelle reacties en super betrouwbaar. Super fijn makelaar.

 10 / 10    Martin
14-11-2022
 
 10 / 10    5

My wife and I are extremely satisfied with the service we received from Lana and IQ Makelaars in selling our family home. From the beginning, spending lots of time answering all our questions about the different possibilities between renting and selling, the state of the housing market during the big changes in interest rates and energy prices etc. After we "interviewed" 3 different makelaars, we chose Lana and IQ. Calm, professional, knowledgable. Importantly, very good at communication and willing to spend time with us. Not a typical salesperson approach that talks too much and pretends to know it all. She was present for all 20+ home inspections and guided us through each step personally. After each inspection, we received whats app messages about how it went and what the outcomes may be. And the house sold above expectations - the icing on the cake. REV_READ_FULL +

 10 / 10    Daniel Scandurra
28-10-2022
 
 8 / 10    4

Positief

 8 / 10    Alfred Zwolle
12-09-2022
 
 10 / 10    5

Super

 10 / 10    Dick Kamp
03-06-2022
 
 10 / 10    5

Fijn geholpen door ervaren mensen

 10 / 10    Anita van der Staar
23-02-2022
 
 10 / 10    5

Zeer professioneel en toegewijd, hij vermeed het risico van een huisaankoop voor mij, dus ik raad deze makelaar ten zeerste aan iedereen aan.

 10 / 10    Shien Wang
22-02-2022
 
 10 / 10    5

Goed en snel geholpen. Fijne ervaring!

 10 / 10    G. J. Bloemens
17-02-2022
 
 10 / 10    5

UItstekend, beter kan niet!

 10 / 10    Gerda Andringa en Peter Dost
17-01-2022
 
 10 / 10    5

Helder, duidelijk en snel!

 10 / 10    R.W. Bruin
13-12-2021
 
 10 / 10    5

IQ makelaars is een no nonsens makelaar. Eerlijk, duidelijk, vriendelijk. Ze zijn scherp geprijsd. Ook zorgen ze voor een perfecte verkoop brochure voor je huis. Echt een aanrader!

 10 / 10    H. van der Pol
14-10-2021
 
 10 / 10    5

Fijne ervaring. Heel professioneel ervaren. IS op de hoogte van de buurt, als je je huis verkoopt. Heel prettig revaring met het.kopen van het appartement. Hebben alle tijd voor je. Plezierig om met deze makelaar de verkoop en aankoop te regelen. Groetjes

 10 / 10    T.L Ramakers
06-10-2021
 
 10 / 10    5

Hele fijne ervaring, deskundig, zeer ervaren, persoonlijk contact

 10 / 10    G. Hamstra
06-10-2021
 
 9 / 10    5

Zeer goed

 9 / 10    Eric Cornelissen
30-08-2021
 
 10 / 10    5

Eerlijke en correcte houding tijdens bezichtiging

 10 / 10    Willem Jan Schoute
24-08-2021
 
 10 / 10    5

Very fast and reasonable. They helped me get a house way faster than I expected

 10 / 10    Holly Shendal
20-08-2021
 
 10 / 10    5

Goede makelaar. Zorgvuldig geholpen, zeker een aanrader!

 10 / 10    Harry Wagens
20-08-2021
 
 9 / 10    5

Really great and fast service. I was surprised how fast they helped me find a house

 9 / 10    Nebar Patel
20-08-2021