Wat zeggen onze klanten?

Schrijf zelf een review

Feedback Company
 
 10 / 10    5

IQ makelaars is een no nonsens makelaar. Eerlijk, duidelijk, vriendelijk. Ze zijn scherp geprijsd. Ook zorgen ze voor een perfecte verkoop brochure voor je huis. Echt een aanrader!

 10 / 10    H. van der Pol
14-10-2021
 
 10 / 10    5

Fijne ervaring. Heel professioneel ervaren. IS op de hoogte van de buurt, als je je huis verkoopt. Heel prettig revaring met het.kopen van het appartement. Hebben alle tijd voor je. Plezierig om met deze makelaar de verkoop en aankoop te regelen. Groetjes

 10 / 10    T.L Ramakers
06-10-2021
 
 10 / 10    5

Hele fijne ervaring, deskundig, zeer ervaren, persoonlijk contact

 10 / 10    G. Hamstra
06-10-2021
 
 9 / 10    5

Zeer goed

 9 / 10    Eric Cornelissen
30-08-2021
 
 10 / 10    5

Eerlijke en correcte houding tijdens bezichtiging

 10 / 10    Willem Jan Schoute
24-08-2021
 
 10 / 10    5

Very fast and reasonable. They helped me get a house way faster than I expected

 10 / 10    Holly Shendal
20-08-2021
 
 10 / 10    5

Goede makelaar. Zorgvuldig geholpen, zeker een aanrader!

 10 / 10    Harry Wagens
20-08-2021
 
 9 / 10    5

Really great and fast service. I was surprised how fast they helped me find a house

 9 / 10    Nebar Patel
20-08-2021
 
 10 / 10    5

Ik ben boven al mijn verwachtingen in enorm snel geslaagd met het vinden van mijn droomhuisje.

 10 / 10    Michelle
18-08-2021
 
 10 / 10    5

Positief en professioneel

 10 / 10    Anouk van Zanten
18-08-2021
 
 10 / 10    5

Perfect!

 10 / 10    Ans van Hoolm
18-08-2021
 
 10 / 10    5

Erg goed

 10 / 10    Henk Voorman
18-08-2021
 
 10 / 10    5

Great experience, delivered as promised in a short period of time.

 10 / 10    Nikola Loparić
15-08-2021
 
 10 / 10    5

Fijn contact & mooi resultaat. Danny heeft ons perfect geholpen met de aankoop van ons appartement. Geen vraag was te veel en alles met een gezonde dosis spontaniteit. Dankjewel!

 10 / 10    M. Koman
12-08-2021
 
 10 / 10    5

Annemarie Peters is een professionele en fijne makelaar die graag met je mee denkt. Eerlijk en oprecht! De samenwerkingen met deze top vrouw ervaar ik als zeer prettig.

 10 / 10    Melina
03-08-2021
 
 10 / 10    5

Dit zijn mensen die hun vak verstaan. Zeer behulpzaam en denken met alles mee. Korte lijnen met ons contactpersoon, dat werkt erg prettig. Ik zou IQ Makelaars zeker aanbevelen!

 10 / 10    Aernoud
09-06-2021
 
 10 / 10    5

Prettige samenwerking en volledige service

 10 / 10    M Postma
01-05-2021
 
 10 / 10    5

In februari heeft Jan-Douwe Streekstra van IQ Makelaars mijn huis verkocht.

 10 / 10    Martha Kam-Draat
31-03-2021
 
 8 / 10    4

Prima.

 8 / 10    Mischa van de Werdt
18-02-2021
 
 9 / 10    5

Is als erg prettig ervaren.

 9 / 10    Berrie
09-02-2021
 
 10 / 10    5

Ik heb vele bezichtigingen gehad. Met verschillende makelaars. Mijn ervaring met deze meneer was erg positief ondanks ik de woning niet heb genomen :). Meneer van Holland was ook persoonlijk en gaf me niet het gevoel dat ik een van de zoveel nummertjes was. Complimenten

 10 / 10    Jenny
06-02-2021
 
 9 / 10    5

Aangenaam en professioneel

 9 / 10    Sascha Buss
04-02-2021
 
 10 / 10    5

We zijn heel tevreden over de samenwerking met dit bedrijf

 10 / 10    Van Hulst
02-02-2021
 
 9 / 10    5

Prima ervaring.

 9 / 10    P.v.d.Waal
01-02-2021
 
 10 / 10    5

Prettige ervaring met iQ Makelaars

 10 / 10    Diestelhof
29-12-2020
 
 10 / 10    5

Zeer positieve ervaring.

 10 / 10    Bert Nutters
29-12-2020
 
 10 / 10    5

Top

 10 / 10    A Kristians
29-12-2020
 
 10 / 10    5

Uitstekende service, goede uitleg over de te nemen stappen.

 10 / 10    Wouter van Hensbergen
22-12-2020
 
 10 / 10    5

Onze ervaringen met zowel de aankoop van ons huis in Twente als de verkoop van on huis in Amsterdam zijn we heel erg tevreden.

 10 / 10    Benjamin
08-12-2020
 
 9 / 10    5

Alles is heel snel, duidelijk en goed verlopen!

 9 / 10    Laura de Wit
07-12-2020
 
 10 / 10    5

Heel positief. Deskundig, betrokken, vriendelijk. We hadden direct een klik met de makelaar Thijs Geerdink.

 10 / 10    Willy en Lies
30-11-2020
 
 10 / 10    5

Fijn en goed advies. Snelle handelingen om een afspraak te maken.

 10 / 10    G. Kamerling
30-11-2020
 
 10 / 10    5

Uitermate positief

 10 / 10    Henry
02-11-2020
 
 10 / 10    5

Een zeer deskundig en betrokken team, no nonsens, en uitermate bekwaam! goede onderhandelaars,,,,,,erg blij mee! Zwolle een hele dikke duim!!

 10 / 10    jan en janny bonthuis
14-10-2020
 
 10 / 10    5

Heel positief

 10 / 10    Madeleine
02-10-2020
 
 10 / 10    5

Erg goed

 10 / 10    Veronique W
29-09-2020
 
 10 / 10    5

Goed

 10 / 10    Geeke Wijbenga
16-09-2020
 
 10 / 10    5

Erg prettig, zeker een aanrader als je in Enschede een woning wil verkopen.

 10 / 10    Willy
10-09-2020
 
 8 / 10    4

Goede ervaring gehad met het verkopen van mijn appartement!

 8 / 10    Colin
28-08-2020
 
 10 / 10    5

Spoedige verkoop onder zeer plezierige begeleiding

 10 / 10    R.Hendriksen
28-08-2020
 
 10 / 10    5

Prima service.

 10 / 10    Smook brands
26-08-2020
 
 8 / 10    4

professionele en plezierige verkoopbegeleiding gehad van Thijs Geerdink voor de verkoop van het ouderlijk huis. Deskundig en komt afspraken stipt na.

 8 / 10    Evert van Hal
01-08-2020
 
 10 / 10    5

Excellent

 10 / 10    arda ogulcan pektas
27-07-2020
 
 9 / 10    5

Dynamiek, doeltreffendheid en ijver hebben de samenwerking met IQ Makelaars Groningen tot een succes gemaakt. Opdracht getekend? De volgende dag staat het bord in de voortuin. Bij aan- en verkoop een prettig kantoor. Bedankt voor de spoedige verkoop!

 9 / 10    Gregor W
14-07-2020
 
 10 / 10    5

Zeer goed, Vakkundig en Professioneel. Snel reactie zowel telefonisch als via de mail. Erg flexible en veel kennis van de woningmarkt

 10 / 10    Anton Gleuf
14-07-2020
 
 10 / 10    5

Kundig, vriendelijk en je voelt het: erg betrouwbaar! De hoofdprijs voor mijn woning gekregen.

 10 / 10    Dirk Bovenlander
19-06-2020
 
 10 / 10    5

Erg goed

 10 / 10    Frits G
09-06-2020
 
 10 / 10    5

Het is fijn samenwerken met Annemarie Peters. Onze woning was erg snel verkocht. Ze neemt de tijd voor je en je krijgt snel reactie op vragen en ze houdt je goed op de hoogte mbt de stand van zaken.

 10 / 10    van Voorthuijsen/Weisenbach
10-04-2020
 
 10 / 10    5

De woning verkocht via Annemarie Peters. Betrouwbaar, altijd bereikbaar en als dat even niet lukte dan een zeer snelle reactie terug, in 1 woord geweldig

 10 / 10    anonymous
30-03-2020
 
 10 / 10    5

Geweldig geholpen in het gehele traject

 10 / 10    Simone Goudzwaard
18-03-2020