9.4 / 10 164 reviews 

Wat zeggen onze klanten?

Schrijf zelf een review
 
 10 / 10    5

Uitermate positief

 10 / 10    Henry
02-11-2020
 
 10 / 10    5

Een zeer deskundig en betrokken team, no nonsens, en uitermate bekwaam! goede onderhandelaars,,,,,,erg blij mee! Zwolle een hele dikke duim!!

 10 / 10    jan en janny bonthuis
14-10-2020
 
 10 / 10    5

Heel positief

 10 / 10    Madeleine
02-10-2020
 
 10 / 10    5

Erg goed

 10 / 10    Veronique W
29-09-2020
 
 10 / 10    5

Goed

 10 / 10    Geeke Wijbenga
16-09-2020
 
 10 / 10    5

Erg prettig, zeker een aanrader als je in Enschede een woning wil verkopen.

 10 / 10    Willy
10-09-2020
 
 8 / 10    4

Goede ervaring gehad met het verkopen van mijn appartement!

 8 / 10    Colin
28-08-2020
 
 10 / 10    5

Spoedige verkoop onder zeer plezierige begeleiding

 10 / 10    R.Hendriksen
28-08-2020
 
 10 / 10    5

Prima service.

 10 / 10    Smook brands
26-08-2020
 
 8 / 10    4

professionele en plezierige verkoopbegeleiding gehad van Thijs Geerdink voor de verkoop van het ouderlijk huis. Deskundig en komt afspraken stipt na.

 8 / 10    Evert van Hal
01-08-2020
 
 10 / 10    5

Excellent

 10 / 10    arda ogulcan pektas
27-07-2020
 
 9 / 10    5

Dynamiek, doeltreffendheid en ijver hebben de samenwerking met IQ Makelaars Groningen tot een succes gemaakt. Opdracht getekend? De volgende dag staat het bord in de voortuin. Bij aan- en verkoop een prettig kantoor. Bedankt voor de spoedige verkoop!

 9 / 10    Gregor W
14-07-2020
 
 10 / 10    5

Zeer goed, Vakkundig en Professioneel. Snel reactie zowel telefonisch als via de mail. Erg flexible en veel kennis van de woningmarkt

 10 / 10    Anton Gleuf
14-07-2020
 
 10 / 10    5

Kundig, vriendelijk en je voelt het: erg betrouwbaar! De hoofdprijs voor mijn woning gekregen.

 10 / 10    Dirk Bovenlander
19-06-2020
 
 10 / 10    5

Erg goed

 10 / 10    Frits G
09-06-2020
 
 10 / 10    5

Het is fijn samenwerken met Annemarie Peters. Onze woning was erg snel verkocht. Ze neemt de tijd voor je en je krijgt snel reactie op vragen en ze houdt je goed op de hoogte mbt de stand van zaken.

 10 / 10    van Voorthuijsen/Weisenbach
10-04-2020
 
 10 / 10    5

De woning verkocht via Annemarie Peters. Betrouwbaar, altijd bereikbaar en als dat even niet lukte dan een zeer snelle reactie terug, in 1 woord geweldig

 10 / 10    anonymous
30-03-2020
 
 10 / 10    5

Geweldig geholpen in het gehele traject

 10 / 10    Simone Goudzwaard
18-03-2020
 
 10 / 10    5

Een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken ,zijn eerlijk naar de mensen echt geen verkoop praatjes en mijn ervaring is wel dat de klant echt beslist hoe he tg gaat gebeuren.

 10 / 10    Gerrie wijnstra
02-03-2020
 
 10 / 10    5

Erg tevreden

 10 / 10    Ferdinand
28-02-2020
 
 9 / 10    5

Anne Marie is een energieke persoonlijkheid. Ze is transparant in haar manier van werken, dit hebben wij als erg prettig ervaren. Ook is ze altijd bereikbaar voor vragen. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Ricarode Echteld en Evelyn Boiten

 9 / 10    Ricardo Echteld en Evelyn Boiten
28-02-2020
 
 10 / 10    5

Het bedrijf weet ik niet, maar mijn makelaar, Jarl Brouwer, was een grote steun en heeft prima werk verricht.

 10 / 10    T.C. Ruijter
27-01-2020
 
 10 / 10    5

Luisteren goed

 10 / 10    Rick
25-01-2020
 
 9 / 10    5

Zeer goede ervaring

 9 / 10    M. Dijk
09-01-2020
 
 9 / 10    5

Zeer goed en professionele benadering

 9 / 10    anonymous
09-01-2020
 
 10 / 10    5

Tijdens de onderhandelingen wist Ronald een mooie / gunstige prijs voor ons te bedingen en kon hij mij over de gang van zaken goed informeren.

 10 / 10    Pepijn
08-01-2020
 
 1 / 10    1

Waardeloos

REV_VIEW_REACTION +
Geachte heer Jansen, Ik ken u niet persoonlijk, helaas alleen via mailcontact. U heeft aangegeven de belangen van uw cliënt te behartigen, namelijk de koper van een appartement in Bolsward. Helaas is uw cliënt in gebreke gebleven en heeft zich niet gehouden aan de wettelijke financieringsafspraken waardoor de overdracht niet door heeft kunnen gaan bij de notaris. De koopovereenkomst is inmiddels door de advocaat van de verkopers officieel ontbonden. Wij betreuren de gang van zaken en vinden deze review dan ook niet correct. Met vriendelijke groet, iQ Makelaars Friesland
 1 / 10    LT Lawyers & consultants
30-12-2019
 
 10 / 10    5

Bij de zoektocht naar mijn droomwoning heeft dhr. Krikken van IQMAKELAARS mij zeer doeltreffend geholpen en het gehele traject goed begeleid. Bedankt voor de geweldige samenwerking!

 10 / 10    van Eikenhorst
19-12-2019
 
 10 / 10    5

Annemarie heeft een nieuwe, moderne verkoopstrategie. Ze denkt goed mee met de verkoop, maar ook met andere praktische zaken bv een tussenoplossing voor wonen bij snelle verkoop. Annemarie was altijd bereikbaar. Wij hadden ons huis binnen 2 weken verkocht en hebben er geen omkijken naar gehad.

 10 / 10    Familie Jonker
17-12-2019
 
 9 / 10    5

IQ makelaars (Annemarie Peters) heeft zeer snel gereageerd bij mijn zoektocht naar een goede makelaar, dit ervoer ik als zeer positief. Ook de verkoop van het pand is zeer voorspoedig verlopen. De opbrengst van de woning past precies bij ons verwachtingspatroon. Als ik alles in overweging neem dat kan ik concluderen dat ik deze makelaar met klem kan aanbevelen.

 9 / 10    Helmers
17-12-2019
 
 10 / 10    5

Onze contactpersoon Annemarie Peters gaf goede uitleg en voldoende informatie over de werkwijze van IQ Makelaars!

 10 / 10    Blaauw
16-12-2019
 
 9 / 10    5

Zeer tevreden. Alles in goed overleg. Korte lijnen. Bij bijzonderheden steeds direct telefonisch of via mail even afstemming gezocht. Fijn dat bezichtigingen vlot en prima gecoordineerd werden. Dames waren zeer professioneel en prettig in contact en afhandeling.

 9 / 10    anonymous
12-12-2019
 
 10 / 10    5

Goede ervaring

 10 / 10    Hendriks
09-12-2019
 
 10 / 10    5

Erg fijn! Binnen een paar weken ons huis weten te verkopen. Snel en zorgvuldig geregeld.

 10 / 10    Geert Langenhuis
28-11-2019
 
 10 / 10    5

Ik heb een hele goede ervaring met de dames van iQ makelaars gehad. Ze waren vriendelijk, flexibel en goed in adviezen geven.

 10 / 10    Irene kok
08-11-2019
 
 10 / 10    5

Goed en vriendelijk! Snel gehandeld in het verkopen van ons huis. Snelle service

 10 / 10    Karel van Kampen
07-11-2019
 
 10 / 10    5

Vriendelijk, duidelijk, concreet bedrijf. Snelle en goede opzet en afhandeling

 10 / 10    Marike Pas
07-11-2019
 
 9 / 10    5

Een prettig contact vanaf het begin. De makelaar heeft ontzettend veel moeite gedaan om de woning er op Funda uit te laten springen. Verder een constante nette terugkoppeling wat betreft de stand van zaken. Al met al zeer tevreden.

 9 / 10    Mevr. Kraak
07-11-2019
 
 10 / 10    5

Het contact met de dames van iQ makelaar was heel erg fijn! Duidelijke afspraken en een snelle terugkoppeling naar de verkoper. Ik ben goed geadviseerd en voor vragen waren ze altijd bereikbaar. Helemaal top!

 10 / 10    Irene
07-11-2019
 
 10 / 10    5

Professioneel met gepaste afstand de juiste informatie verstrekken.

 10 / 10    Kimmels
05-11-2019
 
 10 / 10    5

Zeer actief en erg enthousiast. Neemt de tijd voor bezichtingen en informeert/documenteert de kijkers ruim voordat zij het huis gaan bezichtigen.

 10 / 10    Ellen Schalke
29-10-2019
 
 9 / 10    5

Contact ging goed, stormloop aan bezichtigingen! Er werd snel geschakeld toen we eenmaal ons huis te koop wilden zetten, binnen no time mooie foto's en uitstekende teksten opgemaakt zodat ons huis snel in de verkoop kon. Ook het contact tussen Sander en ons als verkopers verliep goed. Dank!

 9 / 10    Dunnewind
21-10-2019
 
 10 / 10    5

Wij zijn zeer tevreden met iQ Makelaars

 10 / 10    SW
12-10-2019
 
 10 / 10    5

They followed through every process, explained every step and was sometimes more responsive than me. As an expat, this service has tremendous value to me. I have no doubts who I will call when I decide to sell.

 10 / 10    Kamala
05-10-2019
 
 10 / 10    5

Ronald heeft de verkoop van mijn appartement onder zijn hoede genomen. En ik was zeer positief verrast over de hele gang van zaken. Hij houdt je goed op de hoogte van wat er allemaal speelt en daarnaast is hij altijd bereikbaar! Hij is erg gedreven en schroomt er niet voor om dat ene extra te doen wat de verkoop tot een succes maakt!

 10 / 10    Joris de Vogel
29-09-2019
 
 10 / 10    5

Sterk bedrijf, vriendelijk en snelle service. Kortom Top!

 10 / 10    Anoniem
19-09-2019
 
 9 / 10    5

Contact verliep prima, naar een drie tal mislukte verkopen alsnog het huis verkocht.

 9 / 10    Teun
17-09-2019
 
 10 / 10    5

Uitstekende makelaar die pro-actief meedenkt. Reageert supersnel op e-mail en telefoon. Goede onderhandelaar.

 10 / 10    dhr Nijhuis
17-09-2019
 
 10 / 10    5

Zeer professioneel en klant gericht

 10 / 10    Niek Ziel
05-09-2019
 
 9 / 10    5

Onno Tijdeman | iQ Makelaars Zeer goed, heldere uitleg, goede service, goede onderbouwing van de aanpak

 9 / 10    Anoniem
02-09-2019