Gratis waardebepaling woning

Een vrijblijvende waardebepaling binnen 48 uur!

Bij het verkopen van een huis is het vaststellen van de waarde een belangrijk onderdeel. DaaromĀ bieden we bij iQ Makelaars gratis advies over de verkoopprijs en verkooptijd van jouw woning, via onze vrijblijvende waardebepaling. Een van onze makelaars komt graag langs voor een kennismakingsgesprek en het opmeten van de woning. Op basis hiervan doen wij een uitgebreid onderzoek, en komen we tot een realistische waardebepaling binnen 48 uur. Een waardebepaling is een essentiĆ«le eerste stap in het verkoopproces van jouw huis!

Waardebepaling aanvragen

Waardebepaling

Waardebepaling door iQ Makelaars op basis van:

  • De specifieke kenmerken van jouw woning
  • De vraagprijs van vergelijkbare koopwoningen
  • Onderzoek via het Kadaster
  • Calcasa-rapportage

Waardebepaling op basis van Calcasa en Kadaster

Bij het onderzoek naar de waarde van een woning zet iQ Makelaars ook het Kadaster en Calcasa in als hulpmiddelen. Bij het Kadaster kan woninginformatie opgevraagd worden die van belang is bij het bepalen van de waarde. Hierbij kun je denken aan verkoopprijzen van woningen binnen een bepaald gebied, maar ook gegevens over de laatste trends op de woningmarkt.

Daarnaast maakt iQ Makelaars gebruik van Calcasa. Calcasa is een onafhankelijk technologiebedrijf dat op basis van landelijke data en statistieken een automatische waardebepaling uitvoert. Calcasa maakt gebruik van een internationaal erkend model dat bekend staat om zijn nauwkeurige en betrouwbare waardebepaling.

Door uitgebreid onderzoek te doen kunnen we bij iQ Makelaars een goede inschatting maken voor welke waarde de woning ongeveer verkocht gaat worden.

 

NBWOVastgoedproKadasterCalcasa

iQ Makelaars: No Cure No Pay makelaar

iQ Makelaars werkt altijd op basis van No Cure No Pay. Vanuit dit principe rekenen wij geen opstart- of intrekkingskosten, waardoor jij pas hoeft te betalen wanneer we jouw woning ook daadwerkelijk verkocht hebben. Een goed verkoopresultaat is voor ons dus net zo belangrijk als voor jou. Daarom weet je bij iQ Makelaars zeker dat je eerlijk advies ontvangt, bijvoorbeeld over de vraagprijs van de woning en over het verkoopproces. Wij werken altijd in jouw belang, en zorgen ervoor dat we jouw huis voor de beste prijs verkopen!

Meer over onze werkwijze

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak met één van onze iQ Makelaars te plannen.

Op basis van onze marktkennis, de specifieke woningkenmerken én de termijn waarbinnen jij jouw huis hoopt te verkopen komen wij binnen 48 uur tot een uiteindelijke waardebepaling. Ook voor meer informatie kun je gerust contact met ons opnemen.

Vraag een waardebepaling aan

Object gegevens

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool