9.4 / 10 160 reviews 

Gratis waardebepaling woning

Wat is uw woning waard? Een professionele waardebepaling binnen 48 uur.

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? iQ Makelaars geeft u gratis advies hierover; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning.

Zo stellen wij vast voor welke prijs uw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Tijdens ons bezoek voor de waardebepaling nemen wij maten op van uw woning en bijzonderheden worden meegewogen.

De waardebepaling bestaat uit 4 elementen:

  • Welke vergelijkbare woningen staan er nu te koop? Hiermee vergelijkt de kandidaat-koper immers ook.
  • Welke woningen zijn er recent verkocht en nog zichtbaar online?
  • Kadaster onderzoek
  • Calcasa-rapportage

Waardebepaling mede door Calcasa

Calcasa is een onafhankelijk technologiebedrijf gespecialiseerd in de geautomatiseerde waardering en de statistische analyse van onroerend goed voor hypotheek- en vastgoedorganisaties.

Let op: omdat wij op basis van No Cure No Pay werken, krijgt u bij ons altijd een eerlijk advies. In tegenstelling tot andere makelaars rekenen wij geen opstartkosten of intrekkingskosten, dus ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs.

 Calcasa waardebepaling Kadaster NBWO VBO makelaar

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende afspraak met één van onze iQ Makelaars te plannen.

Met onze marktkennis, de specifieke kenmerken van uw woning én op basis van de termijn waarbinnen u uw huis wilt verkopen komen wij binnen 48 uur tot een uiteindelijke waardebepaling. Ook kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Object gegevens

Verstuur