Huis verkopen?

Uw huis verkopen, snel, eenvoudig en voor de beste prijs

U wilt uw huis gaan verkopen en wilt graag de hulp van een lokale makelaar. Een verstandige keuze, want bij de verkoop van een woning komt veel kijken. iQ Makelaars kan u adviseren en ondersteunen bij de verkoop van uw appartement of huis. 

Huis verkopen - iQ Makelaars

De juiste makelaar voor u

De grootste kans op een geslaagde verkoop is in de eerste drie maanden van het verkoopproces. iQ Makelaars Enschede streeft er dan ook na om uw woning in deze periode te verkopen. Wij brengen uw huis in deze periode actief onder de aandacht bij de juiste potentiele kopers. Door ook in de avonduren en op zaterdag beschikbaar te zijn, wordt de kans op de verkoop van uw woning flink vergroot. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door de focus te leggen op moderne marketing in combinatie met onze No Cure No Pay-werkwijze. 

Meer over onze werkwijze

Wij kunnen u helpen met:

  • Verkoopteksten in Nederlands én Engels
  • Professionele fotografie en 2D/3D plattegrond
  • Doorplaatsing op verschillende woningwebsites
  • Toppositie op Funda
  • Fysieke en digitale verkoopbrochure
  • Organiseren Open Huis & bezichtigingen
Huis verkopen - iQ Makelaars

 

Courtage iQ Makelaars 

Het is mogelijk om uw woning via iQ Makelaars te verkopen vanaf 1% inclusief btw. Wij communiceren op onze website geen prijzen of vast courtage, omdat dit voor elke woning en verkoopstrategie anders zal zijn. Wij kijken samen met u wat u van ons verwacht en wat u liever zelf onderneemt. Een gratis en vrijblijvende woning waardebepaling geeft u meer inzicht in de kosten.  

Gratis waardebepaling aanvragen
 

Contact

Wilt u uw huis verkopen? Dan bent u in goede handen bij de ervaren verkoopmakelaar iQ Makelaars. Meld uw woning vandaag nog aan! Vul het contactformulier in en wij sturen uw aanvraag direct door naar de juiste vestiging.

Verstuur