Huis verkopen met iQ Makelaars

Jouw huis verkopen: veilig en snel voor de beste prijs

Het verkopen van een huis is altijd een bijzondere gebeurtenis. Om ervoor te zorgen dat het verkooptraject veilig verloopt, is het verstandig om de hulp in te schakelen van een ervaren makelaar. iQ Makelaars helpt je hierbij graag. Onze makelaars hebben veel ervaring met de lokale woningmarkt, en kunnen je daardoor perfect ondersteunen tijdens het gehele verkoopproces. Wij bieden je alle begeleiding en advies die nodig is voor een succesvolle verkoop van jouw huis!

Huis verkopen

De juiste makelaar voor het verkopen van jouw huis

Binnen de eerste drie maanden van het verkooptraject is de kans op verkoop het grootst. Daarom streeft iQ Makelaars er ook naar om jouw woning in deze periode te verkopen. Doordat wij ook op zaterdag en in de avonduren beschikbaar zijn, bijvoorbeeld voor bezichtigingen, vergroten we de kansen op snelle verkoop enorm. Daarnaast werken wij met een moderne marketingstrategie, waarmee we jouw huis breed onder de aandacht brengen van potentiële kopers.
Een huis verkopen doe je snel en veilig samen met iQ Makelaars!

Meer over onze werkwijze

Wij kunnen je helpen met:

  • Verkoopteksten in Nederlands én Engels
  • Professionele fotografie en 2D/3D plattegrond
  • Doorplaatsing op verschillende woningwebsites
  • Toppositie op Funda
  • Fysieke en digitale verkoopbrochure
  • Organiseren Open Huis & bezichtigingen

 

 

Courtage iQ Makelaars 

De courtage die je betaalt voor het verkopen van jouw huis is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Samen kijken we naar wat jij wel of niet van ons verwacht, en hoe het verkoopproces er ongeveer uit zal gaan zien. Op basis hiervan bepalen we hoe hoog de courtage zal zijn. Het is al mogelijk om jouw woning via iQ Makelaars te verkopen vanaf 1% inclusief btw. 

Vraag vrijblijvend een waardebepaling aan voor meer informatie over de kosten voor het verkopen van jouw huis met iQ Makelaars!

Gratis waardebepaling aanvragen
 

Contact

Ben je van plan om jouw huis verkopen? Dan ben je in goede handen bij de ervaren verkoopmakelaar iQ Makelaars. Meld jouw woning vandaag nog aan! Vul gerust het contactformulier in, dan sturen wij jouw aanvraag door naar een vestiging bij jou in de buurt.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool