De beste marketing bij het verkopen van een huis

iQ Makelaars doet er alles aan om jouw huis te verkopen!

iQ Makelaars maakt gebruik van verschillende marketingtools om jouw huis snel en voor de beste prijs te verkopen. Wij brengen jouw woning breed onder de aandacht van woningzoekenden via verschillende woningplatforms, en daarnaast kunnen we speciale advertentie campagnes draaien. Wil je meer weten over welke marketing wij inzetten voor het verkopen van jouw woning? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

 

Marketing voor woning

De iQ Makelaars marketingstrategie bestaat uit:

  • Professionele verkoopstyling en fotografie van de woning
  • Het schrijven van een aansprekende verkooptekst
  • Promotie via woningplatforms, zoals Funda, Jaap, Pararius, en Huislijn
  • Campagnes via Google advertenties en sociale media
  • Fysieke custom verkoopbrochures en borden voor bij het huis
Marketing - iQ Makelaars

Verkoopstyling en professionele fotografie

Om ervoor te zorgen dat jouw woning voldoende mensen aanspreekt, zijn mooie foto's essentieel. Voordat deze foto's gemaakt worden, geeft iQ Makelaars gratis advies over de styling van de woning. Vaak kunnen kleine aanpassingen, zoals het verven van een muur of het herschikken van meubels, er al voor zorgen dat de woning nog beter overkomt op beeld. Voor het maken van de foto's zijn wij flexibel in de planning, zodat dit op een overwegend zonnige dag gebeurt. Bij grondgebonden woningen kunnen we ook hoogtefoto's maken zodat het huis écht opvalt. Bovendien kunnen we een drone inzetten wanneer dit toegevoegde waarde heeft voor de advertentie. Als verkoopmakelaar zorgt iQ Makelaars ervoor dat jouw woning de aandacht krijgt die het verdient!

Uitgebreide online marketing om jouw huis te verkopen

Om een huis te verkopen is het creëren van online aandacht ontzettend belangrijk. iQ Makelaars zorgt voor deze aandacht met behulp van online marketing voor jouw woning. Via Funda wordt ongeveer 70% van alle exposure voor jouw woning gegenereerd, dus wij zorgen uiteraard voor een prominente plaatsing op dit platform. Naast Funda en andere woningplatforms halen wij alles uit de kast om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren. Zo kunnen we gebruik maken van een Google Ads campagne of een Facebookcampagne. Bovendien verzorgen we fysieke brochures en te koop-borden voor jouw huis.

Meer informatie over onze werkwijze

Internationaal platform: Expat Homes Holland

iQ Makelaars heeft een eigen platform gecreërd, speciaal voor internationale woningzoekenden. Via dit platform helpen we expats met het vinden van een geschikte woning in Nederland. Ook jouw woning kan via Expat Homes Holland gepromoot worden. Zo zorgen we voor nog meer verkoopkansen voor jouw woning!

Expat Homes Holland

Start nu jouw verkooptracject met een gratis en vrijblijvende waardebepaling! 

Gratis waardebepaling aanvragen

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool