iQ Makelaars: ook jouw aankoopmakelaar

De beste begeleiding bij het kopen van een huis

Ben je van plan om een huis te kopen? Ook dan is het verstandig om de hulp in te schakelen van een aankoopmakelaar. Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen als koper, en zorgt ervoor dat jij nooit teveel betaalt bij het kopen van een nieuwe woning. iQ Makelaars is dé makelaar van Nederland: wij ondersteunen je graag tijdens de zoektocht naar jouw droomhuis!

Meer informatie over iQ Makelaars

aankoopmakelaar 2

Als aankoopmakelaar helpt iQ Makelaars je onder andere met:

  • De zoektocht naar een woning
  • Het bezoeken van bezichtigingen
  • Advies over de vraagprijs en bouwkundige aspecten van de woning
  • Het voeren van onderhandelingen over de prijs
  • Het controleren van de koopovereenkomst
  • De juridische afronding van de aankoop

Dáárom kies je voor een aankoopmakelaar bij het kopen van een huis

Uiteraard kan een aankoopmakelaar je goede begeleiding bieden bij het zoeken naar jouw droomhuis. Maar voor veel mensen zijn de onderhandelingen en juridische aspecten van de aankoop een nog grotere reden om een aankoopmakelaar in te schakelen. iQ Makelaars heeft veel kennis van de woningmarkt en van het aankoop- en verkoopproces, en weet daardoor precies wat een reële aankoopprijs is. Bovendien kunnen wij er tijdens de onderhandelingen voor zorgen dat we ook op deze prijs uit komen.

Een aankoopmakelaar zorgt er ook voor dat het contract goed is opgesteld, en dat jij niks tekent waar je niet achter staat. Als aankoopmakelaar gaat iQ Makelaars mee naar de notaris en de overdracht, en bovendien zijn wij vanuit onze flexibele werkwijze altijd bereikbaar en beschikbaar. Zo zorgen we er als aankoopmakelaar voor dat het kopen van een huis ook voor jou eerlijk en veilig verloopt.

Ben jij klaar om de zoektocht naar jouw droomwoning te starten?

Neem dan contact op met iQ Makelaars. Als aankoopmakelaar zorgen wij ervoor dat alles veilig verloopt, en dat jij nooit teveel betaalt bij het kopen van een huis!