Over iQ Makelaars 

iQ Makelaars is dé makelaar van Nederland. Wij zijn altijd enthousiast en gedreven, en doen er alles aan om jouw woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Dankzij onze No Cure No Pay werkwijze ben je altijd verzekerd van transparant en eerlijk advies over het aankoop- of verkoopproces van jouw woning. Wij helpen je graag: neem gerust contact op met een lokale iQ Makelaars vestiging bij jou in de buurt!

Neem contact op

Dáárom kies je voor iQ Makelaars:

  • De specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • Lokale kennis, landelijke slagkracht
  • Werkwijze op basis No Cure No Pay
  • Flexibel beschikbaar: ook op zaterdag en in de avond
  • Gratis en vrijblijvende waardebepaling
  • Expertise van online marketing

De geschiedenis van iQ Makelaars

Toen Norbert Wegter in 2015 besloot de franchise verhuurmakelaar 123Wonen over te nemen, had hij altijd al de droom om deze formule uiteindelijk ook door te zetten in de koopmakelaardij. In 2018 was het zo ver! iQ Makelaars werd opgericht. Een nuchter en hardwerkend makelaarskantoor met lokale franchise vestigingen met als doel landelijke dekking. Zodat iedere koper of verkoper van een nieuwe woning op de best mogelijke manier ondersteund kan worden bij de aankoop of verkoop van zijn/haar woning. Een huis kopen blijft een hele bijzondere gebeurtenis in iemands leven, dit proces kun je maken of breken. Wij zorgen voor die onuitwisbare indruk, en bewijzen dat je ons het vertrouwen kunt gunnen!

Vestigingen

Doelstelling van iQ Makelaars

Ons doel is vanzelfsprekend een woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. De marketing is een uitgebalanceerde combinatie van online zichtbaarheid, glanzend papier en uitgebreide bezichtigingen. Alles met een persoonlijke touch! Waardoor wij het normaal vinden om ook buiten kantooruren beschikbaar te zijn voor onze klanten. Wij gaan voor je aan de slag wanneer wij hier zelf ook voor 200% achter staan. Daarom werken we altijd op basis van No Cure No Pay. Alhoewel iQ Makelaars landelijk actief is, blijft het een Twents bedrijf. “Normaal doen en hard werken” is ons nuchtere motto. En dat werkt! Met lokale vestigingen door heel Nederland is iQ Makelaars niet meer weg te denken uit het straatbeeld.
We hopen je snel te mogen begroeten bij een van onze vestigingen!

Directie iQ Makelaars B.V.
Norbert Wegter 

Ook deelnemen aan het succes van iQ Makelaars?

Dankzij onze franchiseformule kan ook jij jouw eigen makelaarskantoor starten in samenwerking met iQ Makelaars. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op deze pagina. Samen kunnen we verder bouwen aan het succes van iQ Makelaars!

iQ Makelaar worden

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool