iQ Makelaars Almelo

Team

Danny Mulder

Danny Mulder
Makelaar

Danny denkt graag in mogelijkheden. Met zijn jarenlange ervaring in het vastgoed staat hij klaar om voor u het beste resultaat te behalen!

Norbert Wegter

Norbert Wegter
Makelaar

De nuchtere mentaliteit uit het noorden wordt toegepast in het dagelijks werk. Norbert heeft door zijn studie tevens een zeer brede juridische kennis.

Martin Grave

Martin Grave
Makelaar/ Taxateur

Martin denkt altijd in oplossingen. Hij vindt het belangrijk dat de focus moet liggen bij het beste resultaat voor zijn klanten.

Tirsah Roetgering

Tirsah Roetgering
Backoffice makelaar

Take my hand! Ik werk op het hoofdkantoor en verzorg alle backoffice taken voor onze franchisenemers die in het Partnermodel aangesloten zijn.

Sarina Colenbrander

Sarina Colenbrander
Makelaar

Sarina is al een hele tijd werkzaam in de makelaardij. Door de lokale marktkennis kan ze je voorzien van het beste advies en antwoord geven op jouw vragen!

Marketingteam

Marije Busscher

Marije Busscher

Marije is een zeer enthousiaste Marketing Manager. Ze zorgt ervoor dat jij samen met iQ Makelaars in the picture komt te staan.

Sven  Oude Lenferink

Sven Oude Lenferink

Sven is werkzaam als Digital Marketeer. Hij is een specialist in de online wereld. Hij zorgt ervoor dat jij samen met iQ Makelaars vindbaar en zichtbaar bent. 

Donny Abraham

Donny Abraham

Donny is onze developer bij iQ Makelaars. Hij houdt zich bezig met websiteontwikkeling, het onderhoud en de hosting van onze websites. 

Daniela van het Bolscher

Daniela van het Bolscher

Daniela is zeer bedreven in vormgeving met diverse programma's en is enorm creatief. Zo maakt zij de mooiste communicatie-uitingen voor iQ Makelaars!

Hanna Mellema

Hanna Mellema

Hanna houdt zich bezig met het creëren van content, variërend van het schrijven, vertalen en publiceren. Unieke en goede content daar staat Hanna voor!

Margo Hobert

Margo Hobert

Margo is zeer ervaren in vormgeving met diverse programma's en stopt haar creativiteit in het maken van folders, brochures en andere uitingen van iQ Makelaars!

Myrthe  Kamp

Myrthe Kamp

Myrthe houdt zich bezig met Social Media en zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen!

Almelo

Neem contact op

Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

T 0546 - 305 301

Social update

Een greep uit ons aanbod

  Hofwijck
 124 m2       4 Slaapkamers
ALMELO, Hoekwoning
Hofwijck
   € 300.000,-
  Leemslagenweg
 172 m2       3 Slaapkamers
ALMELO, Vrijstaand
Leemslagenweg
   € 475.000,-
  Abraham Steenhagenstraat
 68 m2       3 Slaapkamers
ALMELO, Tussenwoning
Abraham Steenhagenstraat
   € 165.000,-
  De Nachtpauw
 97 m2       2 Slaapkamers
ALMELO, 2-onder-1-kap
De Nachtpauw
   € 275.000,-
Alle aanbod

Kantoorgegevens & openingstijden

Twentepoort Oost 34
7609 RG Almelo

T 0546 - 305 301
E Almelo@iQMakelaars.nl


Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00- 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Op afspraak

Laatste nieuws

Studieschuld valt minder zwaar bij het kopen van een huis

De hoogte van de studieschuld wordt aankomend jaar minder zwaar meegeteld voor het aanvragen van een hypotheek. Hierdoor kunnen woningzoekenden meer lenen. Momenteel wordt de hoogte van de studieschuld meegenomen in hoeveel iemand mag lenen. Dit gebeurt aan de hand van een vaste rekensom. 

Door een nieuwe wetswijziging kan bij een studieschuld van 10.000 euro en een hypotheekrente van 1 à 2 procent zo’n 3000 euro schelen. Bij een studieschuld van 25.000 euro kan tussen de 7000 en 8000 euro meer worden geleend. Minister Ollongren van Binnenlandse Zaken schreef hierover begin deze maand een Kamerbrief.

Later dit jaar wordt er meer bekend over de wijziging in de wet die in januari van start gaat. 

Bron: NOS

20 augustus 2020 Meer