De makelaar van Nederland

De werkwijze van iQ Makelaars 

U bent van plan een woning te gaan kopen of verkopen?. Hier komt natuurlijk veel bij kijken. De professionals van iQ Makelaars kunnen u hierbij adviseren en ondersteunen. Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.

No Cure No Pay makelaar

iQ Makelaars werkt altijd op basis van echte “no cure, no pay". Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk verkopen. U krijgt bij ons altijd een eerlijk advies; ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs.

Makelaar

Wij kunnen u onder andere helpen met:

  • Verkoopteksten in Nederlands én Engels
  • Professionele fotografie en 2D/3D plattegrond
  • Doorplaatsing op verschillende woningwebsites
  • Toppositie op Funda
  • Fysieke en digitale verkoopbrochure
  • Organiseren Open Huis &bezichtigingen

Brancheorganisaties

De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij NVM, beroepsorganisatie Vastgoedpro of brancheorganisatie VBO Makelaars. Dit zorgt ervoor dat wij een directe koppeling met Funda hebben zodat wij uw woning prominent kunnen presenteren. Voor onze aansluiting dienen de betreffende makelaars hun kennisniveau op peil te houden door jaarlijkse educatie van het SVM nivo en registratie als (K)RMT.

Altijd een kantoor of partner in de buurt

iQ Makelaars bedient vanuit veel plaatsen de markt en combineert daarmee landelijke dekking en slagkracht met lokale snelheid en marktkennis. Hierdoor hebben wij toegang tot landelijke marketing voor uw woning, kwalitatief hoge juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor en zijn wij een gesprekspartner op niveau.

De woningmarkt verandert continu, doordat wij landelijk onze krachten gebundeld hebben, weten wij beter hoe wij op de markt in moeten spelen en zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Snelheid, werken op zaterdag

Een iQ Makelaar begrijpt dat er gewerkt moet worden als de potentiële kopers van uw woning niet werken. Zo bezichtigen wij desgewenst ‘s avonds of op zaterdag.Als een kijker vandaag belt of mailt voor een bezichtiging dan kan deze morgen al bezichtigen, of soms dezelfde dag al.Zo pakken wij elke kans op verkoop van uw woning mee!

Bij iQ Makelaars hebben wij flexibele werktijden: geen 9 tot 5 mentaliteit, maar juist ook bereikbaar en beschikbaar in de avonduren en op zaterdag. Wij pakken elk moment aan om uw woning te kunnen verkopen. Is er interesse om uw woning te bezichtigen? Dan proberen wij diezelfde dag of de dag erna nog tijd vrij te maken voor een bezichtiging. Uiteraard in overleg met u.

makelaar

Uw woningwaarde weten binnen 48 uur?

Gratis waardebepaling aanvragen