Werkwijze van iQ Makelaars

De beste begeleiding bij koop of verkoop van jouw huis

Ben je van plan een woning te gaan kopen of verkopen? De professionals van iQ Makelaars adviseren en ondersteunen je hierbij graag. Vanuit onze servicegerichte, persoonlijke aanpak doen we er alles aan om jou een positieve ervaring bij het kopen of verkopen van een huis te bieden. Aan de hand van vijf punten vertellen we je graag meer over onze unieke werkwijze.

Neem contact met ons op

Makelaar

Zekerheid 1. No Cure No Pay: de beste prijs voor jouw woning

Bij iQ Makelaars doen we er altijd alles aan om voor jou het beste resultaat te behalen, bijvoorbeeld door onze professionele marketingstrategie en uitgebreide verkoopplanning. Doordat wij op basis van No Cure No Pay werken, hoef jij niet te betalen totdat jouw woning ook echt verkocht is. Hierdoor zijn wij net als jij gebaat bij het beste verkoopresultaat, en weet je ook zeker dat je voorzien wordt van eerlijk advies en de beste begeleiding.

Wanneer je iQ Makelaars inschakelt als jouw aankoopmakelaar, zorgen wij ervoor dat je nooit teveel betaalt voor jouw droomwoning. Onze makelaars bezitten jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt, en weten zo altijd de beste deal voor jouw nieuwe woning te sluiten.

Makelaarsnetwerk met landelijke slagkracht

iQ Makelaars is een organisatie met lokale vestigingen door heel het land. Elke lokale makelaar heeft veel kennis van de omgeving en de woningmarkt, waardoor zij je perfect kunnen ondersteunen bij de koop of verkoop. Tegelijkertijd staan er op het hoofdkantoor  een eigen marketing team, designers, IT-specialisten, en een juridische afdeling klaar. Door deze unieke combinatie weet iQ Makelaars altijd service van de beste kwaliteit te leveren.

Lees hier onze reviews

Vestigingen

Zekerheid 2: Specialisatie in online marketing

iQ Makelaars werkt altijd volgens een uitgebreide marketingstrategie waarmee we altijd voldoende aandacht genereren voor jouw woning. We zorgen voor een prominente plaatsing via Funda, maar ook via andere woningplatforms zoals Jaap, Pararius, Huislijn en Luxuryhomes kunnen we de woning promoten. Bovendien kunnen we advertentie-campagnes draaien via Google en sociale media. We doen altijd een stapje extra om jouw woning écht in the picture te zetten!

Zekerheid 3: Snel en flexibel beschikbaar

Zeker in de huidige markt is snel handelen ontzettend belangrijk. Daarom zorgt iQ Makelaars ervoor om altijd snel en flexibel beschikbaar te zijn. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook in de avond en op zaterdag. Is er interesse in een bezichtiging van jouw woning? Dan zorgen we ervoor dat we deze diezelfde of de volgende dag nog kunnen plannen. Doordat we flexibele werktijden hanteren en snel handelen vergroten we de kansen op succesvolle verkoop enorm!

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Zekerheid 4. Professionele, gecertificeerde makelaars

De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij brancheorganisatie VBO of beroepsorganisatie Vastgoedpro. Hierdoor hebben wij een directe koppeling met Funda, en kunnen we jouw woning hier ook prominent presenteren. Bovendien houden deze organisaties er toezicht op dat kwaliteit écht gewaarborgd wordt, en eisen zij dat aangesloten makelaars hun kennisniveau op peil houden door jaarlijkse educatie. Ook daarom kies je voor iQ Makelaars bij het kopen of verkopen van een huis!

Neem vrijblijvend contact op!

Werkwijze - iQ Makelaars

Zekerheid 5. 100% Klanttevredenheid

Bij iQ Makelaars zien we het als onze taak om jou een positieve ervaring te geven bij het kopen of verkopen van jouw huis. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons: jij staat bij ons centraal! Mede door onze persoonlijke aanpak en flexibiliteit proberen we dit altijd te bereiken. We stoppen niet totdat het juiste resultaat voor jou behaald is. Benieuwd naar de ervaringen van anderen met iQ Makelaars? Neem dan eens een kijkje naar de reviews van onze klanten!

Benieuwd naar onze makelaarskosten?

Ben je benieuwd naar de makelaarskosten bij de verkoop of aankoop van een woning? Je kunt jouw woning al verkopen met iQ Makelaars vanaf 1% courtage incl. BTW. We vertellen je graag meer over het gehele kostenplaatje voor jouw unieke situatie. Neem  vrijblijvend contact op met iQ Makelaars voor meer informatie of een gratis waardebepaling.  

Neem contact met ons op   Vraag een gratis waardebepaling aan

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool