iQ Makelaars Groningen

Team

Lana Schrier

Lana Schrier
Aan- en verkoopmakelaar en taxateur (RM-RT)

Lana is erg punctueel, sociaal en betrokken. Mede door haar betrokkenheid gaat ze altijd voor het beste resultaat voor haar klanten. Ze is sinds 2013 werkzaam in het ...

Maaike Diemer

Maaike Diemer
Aan- en verkoopmakelaar en taxateur (RM-RT)

Maaike is een geboren Groningse en is sinds 2016 werkzaam in de makelaardij. Na enkele jaren in het westen gewerkt te hebben voelt zij zich in Groningen toch het mees...

Marissa van Bergen

Marissa van Bergen
Assistent Register Makelaar Taxateur (A-RMT)

Marissa is enthousiast en zeer klantvriendelijk. Ze is betrokken bij iedereen en staat u gemotiveerd en professioneel te woord. Marissa helpt u graag bij het verkopen...

Norbert Wegter

Norbert Wegter
Aan- en verkoopmakelaar

Motto: "Als je gaat voor 100% tevreden klanten dan moet je soms ver gaan maar dan gaat de rest vanzelf" Regio: Groningen Over Norbert Wegter in het kort; ...

Anne Jeen de Groot

Anne Jeen de Groot
Assistent Makelaar

Anne Jeen is sociaal en oplossingsgericht, hij ondersteunt onze makelaars en staat u altijd professioneel te woord. Anne Jeen is werkzaam in de binnendienst van iQ Ma...

Demi Dokter

Demi Dokter
Assistent Makelaar

Demi is sociaal, geduldig en gaat altijd voor het beste resultaat. Demi is werkzaam in de binnendienst van iQ Makelaars en ondersteunt de makelaars en taxateurs. Teve...

Dennis Spijkerman

Dennis Spijkerman
Assistent makelaar

Dennis is zeer enthousiast en gaat graag een stapje verder om voor u het beste resultaat te behalen. Dennis is werkzaam in de binnendienst van iQ Makelaars en onderst...

Luuk van der Velde

Luuk van der Velde
Assistent makelaar

Luuk is enthousiast en altijd vrolijk, hij ondersteunt onze makelaars en staat u altijd professioneel te woord. Luuk is werkzaam in de binnendienst van iQ Makelaars e...

Marketingteam

Marije Busscher

Marije Busscher

Marije is een zeer enthousiaste Marketing Manager. Ze zorgt ervoor dat jij samen met iQ Makelaars in the picture komt te staan.

Jelle Kloosterboer

Jelle Kloosterboer

Jelle is onze website ontwikkelaar. Jelle staat voor iedereen klaar, is nieuwsgierig en heeft een passie voor web ontwikkeling!

Daniela van het Bolscher

Daniela van het Bolscher

Daniela is zeer bedreven in vormgeving met diverse programma's en is enorm creatief. Zo maakt zij de mooiste communicatie-uitingen voor iQ Makelaars!

Hanna Mellema

Hanna Mellema

Hanna houdt zich bezig met het creëren van content, variërend van het schrijven, vertalen en publiceren. Unieke en goede content daar staat Hanna voor!

Margo Hobert

Margo Hobert

Margo is zeer ervaren in vormgeving met diverse programma's en stopt haar creativiteit in het maken van folders, brochures en andere uitingen van iQ Makelaars!

Groningen

Neem contact op

Kraneweg 23
9718 JD Groningen

T 050 - 760 17 77

Social update

Een greep uit ons aanbod

  Planetenlaan
 104 m2       3 Slaapkamers
GRONINGEN, Flat (galerij/portiek)
Planetenlaan
   € 237.500,-
  Laan der Kruisheren
 178 m2       4 Slaapkamers
HARKSTEDE, Vrijstaand
Laan der Kruisheren
   € 565.000,-
  Kochstraat
 62 m2       2 Slaapkamers
GRONINGEN, Flat (galerij/portiek)
Kochstraat
   € 235.000,-
  Korreweg
 117 m2       4 Slaapkamers
GRONINGEN, Bovenwoning
Korreweg
   € 199.500,-
Alle aanbod

Kantoorgegevens & openingstijden

Kraneweg 23
9718 JD Groningen

T 050 - 760 17 77
E Groningen@iQMakelaars.nl


Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00- 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Op afspraak

Laatste nieuws

Huizenprijzen blijven stijgen, ondanks corona

Tot nu toe heeft de woningmarkt weinig last van de corona crisis. Volgens makelaarsvereniging NVM stegen de huizenprijzen het afgelopen kwartaal gewoon door. Voor een gemiddelde woning stegen de prijzen met 8,8 procent op jaarbasis. Wel is het iets minder dan de stijging van 9,6 procent in het eerste kwartaal van het jaar. 

Volgens het NVM is 52 procent van alle woningen boven de vraagprijs verkocht. Dit is hoger dan ooit. Wel daalde het aantal verkopen met bijna 4 procent in vergelijking met het tweede kwartaal in 2019. 

ABN Amro komt vandaag met een vooruitblik en denkt dat ook de huizenmarkt uiteindelijk "last gaat ondervinden" van de door de corona crisis verzwakte economie.

Dit jaar verwacht de bank nog wel een prijsstijging, van 6 procent. Maar voor 2021 verwacht de bank een kleine daling van 2 procent.

Bron: NOS

20 augustus 2020 Meer
Gevolgen van verstoorde woningmarkt Amsterdam

In Amsterdam is de woningmarkt zo verstoord dat het enkele onverwachte gevolgen heeft opgeleverd. In de hoofdstad, waar je gemiddeld een half miljoen euro voor een huis betaalt, ziet men allerlei nieuwe en onbekende maatschappelijke fenomenen opduiken.

Zo steeg het toerisme nog harder de afgelopen jaren door de komst van Airbnb, waardoor veel huizen werden onttrokken aan de woningmarkt. Voor investeerders is het aantrekkelijker om aan toeristen te verhuren dan via de traditionele weg. Voor de buurt heeft dit ook gevolgen, aangezien veel mensen nu kampen met toeristen als buren. 

Ook leidt de krapte op de huizenmarkt tot een tekort aan personeel in Amsterdam. Vooral de wat lager opgeleiden vermijden de hoofdstad vanwege de te hoge huizenprijzen, terwijl deze groep hard nodig is. In de rest van Nederland zijn er voor hen ook banen, en daar zijn woningen wel te betalen. Vandaar dat deze groep werkenden liever voor andere plekken kiest. 

Het is de vraag hoe lang deze gekte op de huizenmarkt nog gaat duren. De afgelopen 5 jaar stegen de prijzen in Amsterdam gemiddeld met 60 procent, waarmee een hoog risico op een bubbel is ontstaan. Tot de huizenmarkt weer instort blijft het in elk geval behelpen in de hoofdstad. 

Bron: Baaz

14 maart 2019 Meer