Huis verkopen via Funda

Met ongeveer 5 miljoen bezoekers per maand is Funda is hét platform voor woningzoekenden in Nederland. Door jouw woning op Funda te plaatsen, vergroot je je kansen op een succesvolle verkoop dan ook enorm. iQ Makelaars heeft directe aansluitingen met Funda, en zorgt er dus ook altijd voor dat jouw woning prominent op Funda geplaatst wordt.

Neem contact op voor meer informatie

Funda

Toppositie

Onze werkwijze voor jouw huis op Funda

iQ Makelaars werkt volgens een No Cure No Pay werkwijze. Hierdoor hoef jij niks te betalen totdat we jouw woning ook daadwerkelijk verkocht hebben! Wij zijn net als jij gebaat bij het beste verkoopresultaat, en nemen een opdracht ook pas aan wanneer we er vertrouwen in hebben dat we dit gaan halen.

Alle kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaars. Hierdoor hebben wij een directe link met Funda, en kunnen we jouw huis snel en gemakkelijk via Funda adverteren.

Wil jij jouw huis verkopen via Funda? Neem dan contact op met dé No Cure No Pay makelaar: iQ Makelaars! Als verkoopmakelaar ondersteunen we je tijdens het gehele verkoopproces, en doen we er alles aan om jouw huis te verkopen voor de beste prijs.

Moderne marketing voor jouw huis

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Als verkoopmakelaar hebben wij gemerkt dat ongeveer 70% van alle aandacht voor een woning via Funda gegenereerd wordt. Maar ook naast Funda en verschillende andere woningplatforms heeft iQ Makelaars een uitgebreid marketingpakket beschikbaar. Zo kunnen we een advertentiecampagne starten via Google en sociale media, en bovendien hebben wij ons eigen platform voor internationale woningzoekenden: Expat Homes Holland. Daarnaast verzorgen wij fysieke brochures en te koop-borden, speciaal voor jouw woning. iQ Makelaars doet er alles aan om jouw woning snel te verkopen!

Meer over onze marketingAanbod

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan