Seniorenmakelaar: comfortabel ouder worden

Ben je op zoek naar een woning waarin je prettig oud kunt worden? Zoek jedeskundig advies over woningaanpassingen om jouw comfort en woongenot te behouden? Maak kennis met onze Seniorkeurmakelaar® Eric Holterman, jouw partner in het realiseren van een toekomstbestendige woonomgeving. iQ Makelaars zet zich in om klanten te ondersteunen bij het vinden van een woning die voldoet aan de specifieke behoeften van senioren, zodat zij langdurig kunnen genieten van comfortabel en zelfstandig wonen.

Contact opnemen

Seniorenmakelaar

Makelaar voor ouderen

Wat is een seniorkeurmakelaar?

Een Seniorkeurmakelaar is geen gewone makelaar, maar een professional die gespecialiseerd is in huisvesting voor senioren. Onze Seniorkeurmakelaar, Eric Holterman, is werkzaam in de regio Twente en heeft de titel Seniorkeurmakelaar behaald. Deze titel is het resultaat van zijn toewijding en het voltooien van de bouwkundig-functionele basistraining. Maar wat onderscheidt een Seniorkeurmakelaar? Wij hebben ons verdiept in de functionele eisen die cruciaal zijn voor woningen waarin je zorgeloos kunt genieten van je oude dag. Met onze uitgebreide kennis van woningaanpassingen kunnen we beoordelen of een woning aan deze eisen voldoet of dat er aanpassingen nodig zijn. We staan klaar om advies te geven over verbouwingen die je woning geschikt maken voor een comfortabele en veilige leefomgeving, zelfs op latere leeftijd.

Meer informatie

De voordelen van een Seniorkeurmakelaar

  • Onze unieke expertise is volledig gericht op senioren.
  • We hebben inzicht in functionele woningaanpassingen.
  • We bieden advies over toekomstgericht wonen.
  • We ondersteunen je bij verkoop en aankoop.
  • Onze makelaars zijn ervaren en gespecialiseerd.

Ondersteuning bij langdurig zelfstandig wonen

Onze missie als Seniorkeurmakelaar gaat verder dan alleen transacties. Wij begrijpen jouw wensen om zo lang mogelijk in je eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Door specifieke trainingen kunnen wij oplossingen bieden die jouw zelfstandigheid vergroten en de woning aanpassen aan jouw behoeften. We werken nauw samen met diverse leveranciers om jouw zoektocht naar mantelzorgwoningen en zorgkamers te vergemakkelijken. We begrijpen dat deze woningen specifieke vereisten hebben en kunnen je begeleiden bij het vinden van de ideale plek waar je je thuis voelt en de benodigde zorg kunt ontvangen.

Ontdek de voordelen van een Seniorkeurmakelaar

Met Eric Holterman als onze Seniorkeurmakelaar bieden wij een unieke en waardevolle service aan senioren en hun families. Zijn kennis strekt zich uit van bouwkundige aspecten tot functionele eisen, en zelfs tot de integratie van moderne technologieën die jouw woongemak vergroten. Ben je klaar om de stap te zetten naar een comfortabele en veilige woonsituatie voor de toekomst? Neem contact op met iQ Makelaars en maak een afspraak met Eric Holterman, onze toegewijde Seniorkeurmakelaar. Samen zullen we jouw wensen verkennen en de perfecte woning vinden die aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.

Benieuwd wat wij als makelaar voor ouderen voor jou kunnen betekenen? 

Maak een vrijblijvend afspraak