Woning laten stofferen en meubileren?

Wil je jouw huurwoning van een mooie vloer en gordijnen voorzien? En ben je op zoek naar meubels voor de inrichting? 123Wonen helpt je graag met het stofferen en meubileren van een huurwoning.

    

Bij elke woning die 123Wonen verhuurt, wordt de mogelijkheid gegeven om deze volledig te laten stofferen en/of meubileren. Het meubileren van een huurwoning gebeurt altijd in overleg met de huurder. Tijdens een uitgebreid consult is er alle ruimte om jouw wensen kenbaar te maken, zowel op gebied van stijl als budget. Uiteraard wordt er geluisterd naar jouw persoonlijke voorkeuren en smaak; welke sfeer wil je aan de huurwoning geven? Het doel is om jouw perfecte thuis creëren! 

Door de ruime ervaring van 123Wonen zijn zij in staat zijn om snel en professioneel te kunnen handelen; ze weten precies wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Overigens is het natuurlijk ook mogelijk om gemeubileerd te huren via 123Wonen. Net zo makkelijk!

123Wonen werkt voor de meubilering en stoffering samen met Home Inspiration.

 

 

Benieuwd wat 123Wonen voor jou kan betekenen?  Neem geheel vrijblijvend contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van 123Wonen.