Franchise makelaar

Heb jij altijd de droom gehad je eigenlijk makelaarskantoor te starten? Word franchise makelaar bij iQ Makelaars of 123Wonen! Als franchise makelaar ben je verantwoordelijk voor de koop, verkoop of verhuur van woningen in een exclusief gebied. Franchisenemer zijn heeft veel voordelen, omdat je gebruik kunt maken van bestaande producten, diensten en ervaringen. 

Neem contact op

Meer weten over de franchiseformule van iQ Makelaars?

iQMakelaarworden.nl

Franchiseformule makelaardij

De franchiseformule is in de makelaardij sterk toegenomen, omdat de meeste franchise-makelaardij formules toestaan dat men als makelaar vanuit huis kan beginnen. Hierdoor is de drempel voor het opstarten van een franchiseformule makelaardij een stuk lager dan in de retail. Bovendien is ervaring in de makelaardij is niet altijd nodig; gedrevenheid, ambitie en ondernemerskwaliteiten wel. 123Wonen en iQ Makelaars zijn beiden een franchiseformule makelaardij.

Franchise formule verhuur en verkoop

123Wonen en iQ Makelaars geven zelfstandig ondernemers de kans om een eigen makelaarskantoor te beginnen binnen de verhuur- of verkoopmakelaardij. Als franchise makelaar werk je zelfstandig, maar kun je tegelijkertijd gebruik maken van de naamsbekendheid en ondersteuning vanuit de franchiseorganisatie. Zo kun je binnen je rayon jouw eigen succesvolle makelaarskantoor opbouwen!

iQ Makelaar worden

Franchisenemer worden bij iQ Makelaars heeft veel voordelen. Je kunt als ondernemer werken aan je eigen makelaarskantoor, maar loopt minder risico’s dan wanneer je autonoom zou starten. Wij ondersteunen je in de promotie en groei van het kantoor, en bovendien heb je toegang tot onze bestaande diensten, materialen en ervaringen. Hierdoor heb je makkelijker een goed ondernemersinkomen en daardoor grotere financiële zekerheid. Bij iQ Makelaars zien we de samenwerking via franchise als een win-win situatie: samen werken we aan landelijke naamsbekendheid en groei voor beide partijen.

  • Meer weten over de iQ franchise formule? Kijk dan snel op iQMakelaarworden.nl
  • Voor informatie over franchise in de verhuurbranche kun je terecht bij 123Wonen