Kosten makelaar

Wat kost een makelaar?

De kosten van een makelaar zijn altijd afhankelijk van de makelaar die je kiest. Ben je van plan om je huis te verkopen? Dan is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de kosten, én wat je ervoor terugkrijgt. iQ Makelaars is een moderne makelaar die je in alle stappen van het verkoopproces begeleidt. We geven je graag meer informatie over de kosten voor een makelaar.

Courtage

De meeste makelaars hanteren een tarief op basis van een percentage over de verkoopprijs. Deze kosten worden ook wel courtage genoemd, en liggen vaak rond de 1 à 2 procent. Bij iQ Makelaars werken we niet met een vast percentage, omdat we jou graag de ruimte geven om te bepalen wat je van ons verwacht. Het is al bij ons al mogelijk om jouw huis te verkopen vanaf 1% incl. BTW.

Een goede makelaar verdient zichzelf terug

Er kunnen grote verschillen zitten tussen de tarieven die makelaars hanteren. Zo is bijvoorbeeld een internetmakelaar goedkoper dan een traditionele makelaar. Dit is echter niet zonder reden: de service van een internetmakelaar ook een stuk minder uitgebreid is. Bij een internetmakelaar doe je meer zelf, en mis je vaak de expertise van een ervaren makelaar. iQ Makelaars is een traditionele makelaar; modern maar wel met ouderwetse kwaliteit. Wij regelen alles voor jou. Bovendien werken wij altijd op basis van No Cure No Pay, zeer gunstig dus! Wanneer je goede makelaar kiest verdienen de kosten zich altijd dubbel en dwars terug


Contact

Ben je benieuwd naar het kostenplaatje bij verkoop van jouw woning? iQ Makelaars werkt altijd op basis van No Cure No Pay en biedt je een gratis waardebepaling. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool