Kosten makelaar

De kosten van een makelaar zijn altijd afhankelijk van welke makelaar u kiest. Wilt u uw huis verkopen en bent u benieuwd naar wat voor kosten hier allemaal bij komen kijken? iQ Makelaars is een moderne makelaar die alle stappen van het verkoopproces begeleidt. Wij geven u graag een indicatie van de kosten voor een makelaar waarmee u te maken kan krijgen.

Courtage

De makelaarskosten worden ook wel courtage genoemd. De gemiddelde courtage ligt meestal tussen de 1 en 2 procent van de verkoopprijs van de woning. Uw makelaar stelt de waarde van uw huis vast en ook een vraagprijsadvies. Hij zorgt voor de presentatie van uw woning en regelt bezichtigingen, onderhandelingen en juridische aspecten. De kosten van een makelaar zijn het zeker waard; u geniet de ervaring en kennis van een professional.

Een goede makelaar verdient zichzelf terug

De tarieven van makelaars zijn vrij en er zijn grote verschillen. U kunt kiezen voor een traditionele of een internetmakelaar. De kosten voor een makelaar verdienen zich echter altijd terug. iQ makelaar is een traditionele makelaar, modern maar wel me ouderwetse kwaliteit. Wij regelen alles voor u. Bij een internetmakelaar doet u meer zelf, en mist u ook de expertise van een ervaren makelaar. iQ Makelaars werkt altijd op basis van No Cure No Pay, zeer gunstig dus! Wanneer u een goede makelaar kiest verdienen de kosten zich terug door het krijgen van een zeer gunstige prijs voor de woning.


Contact

Wilt u weten welke kosten u kwijt bent aan een makelaar? iQ Makelaars werkt altijd op basis van No Cure No Pay en geeft u een gratis waardebepaling. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op!