iQ Makelaars Enschede

Team

Norbert Wegter

Norbert Wegter

De nuchtere mentaliteit uit het noorden wordt toegepast in het dagelijks werk. Norbert heeft door zijn studie tevens een zeer brede juridische kennis.

Danny Mulder

Danny Mulder
Makelaar

Danny denkt graag in mogelijkheden. Met zijn jarenlange ervaring in het vastgoed staat hij klaar om voor u het beste resultaat te behalen!

Martin Grave

Martin Grave
Makelaar/ Taxateur

Martin denkt altijd in oplossingen. Hij vindt het belangrijk dat de focus moet liggen bij het beste resultaat voor zijn klanten.

Tirsah Roetgering

Tirsah Roetgering
Backoffice makelaar

Take my hand! Ik werk op het hoofdkantoor en verzorg alle backoffice taken voor onze franchisenemers die in het Partnermodel aangesloten zijn.

Sarina Colenbrander

Sarina Colenbrander

Sarina is al een hele tijd werkzaam in de makelaardij. Door de lokale marktkennis kan ze je voorzien van het beste advies en antwoord geven op jouw vragen!

Marketingteam

Marije Busscher

Marije Busscher

Marije is een zeer enthousiaste Marketing Manager. Ze zorgt ervoor dat jij samen met iQ Makelaars in the picture komt te staan.

Sven  Oude Lenferink

Sven Oude Lenferink

Sven is werkzaam als Digital Marketeer. Hij is een specialist in de online wereld. Hij zorgt ervoor dat jij samen met iQ Makelaars vindbaar en zichtbaar bent. 

Donny Abraham

Donny Abraham

Donny is onze developer bij iQ Makelaars. Hij houdt zich bezig met websiteontwikkeling, het onderhoud en de hosting van onze websites. 

Daniela van het Bolscher

Daniela van het Bolscher

Daniela is zeer bedreven in vormgeving met diverse programma's en is enorm creatief. Zo maakt zij de mooiste communicatie-uitingen voor iQ Makelaars!

Hanna Mellema

Hanna Mellema

Hanna houdt zich bezig met het creëren van content, variërend van het schrijven, vertalen en publiceren. Unieke en goede content daar staat Hanna voor!

Margo Hobert

Margo Hobert

Margo is zeer ervaren in vormgeving met diverse programma's en stopt haar creativiteit in het maken van folders, brochures en andere uitingen van iQ Makelaars!

Myrthe  Kamp

Myrthe Kamp

Myrthe houdt zich bezig met Social Media en zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen!

Enschede

Neem contact op

Twekkeler Es 42
7547 SM Enschede

T 053 - 760 1600

Social update

Een greep uit ons aanbod

  Julie de Graaglaan
 141 m2       3 Slaapkamers
ENSCHEDE, Vrijstaand
Julie de Graaglaan
  Meijersgaardenweg
 95 m2       2 Slaapkamers
HAAKSBERGEN, Vrijstaand
Meijersgaardenweg
  Adastraat
 89 m2       3 Slaapkamers
HENGELO, Tussenwoning
Adastraat
  Deurningerstraat
 126 m2       3 Slaapkamers
ENSCHEDE, Eindwoning
Deurningerstraat
Alle aanbod

Kantoorgegevens & openingstijden

Twekkeler Es 42
7547 SM Enschede

T 053 - 760 1600
E Enschede@iQMakelaars.nl