Bennie | Verhuurder 123Wonen Deventer

Bennie (verhuurder) stuurde ons de volgende reactie:

123Wonen Deventer heeft het allemaal keurig gedaan. Ik ben erg te vreden, goede info tussendoor, goed contact met de aspirant huurders, het huur contract zag er goed uit, goede afhandeling bij de sleutel overdracht , etc.! Prima gedaan! Groeten, Bennie

Renee Laurens | Verhuurder 123Wonen Apeldoorn

Renee (verhuurder) stuurde ons de volgende reactie:

Het team van 123 Wonen is professioneel en uiterst behulpzaam! Ze hebben me uitstekend geholpen om mijn huis verhuurd te krijgen.

Rob van Houten | Huurder 123Wonen Haarlem

Rob (huurder) stuurde ons de volgende reactie:

Wij waren op zoek naar een leuke betaalbare woning in de oude binnenstad. Dit is niet eenvoudig maar 123 Wonen Haarlem wist dat het goed zou komen. Wij werden fantastisch geholpen door het enthousiaste team. Wij kregen deskundig advies en zo hebben wij uiteindelijk onze droomhuisje gevonden. Bedankt!!!

Carolien ten Dam | Verhuurder 123Wonen Deventer

Carolien (verhuurder) stuurde ons de volgende reactie:

Verhuurder van het appartement aan de binnenstad van Zutphen: Persoonlijke service en kwaliteit staat voorop. Aan te bevelen voor zowel huurders en verhuurders!!

Thomas Bredius | Huurder 123Wonen Apeldoorn

Thomas (huurder) stuurde ons de volgende reactie:

Door mijn privésituatie moest ik per direct een woning betrekken. Voldoende aanbod kwam ik tegen op internet maar 123Wonen wees mij op de voordelen van een gescreende verhuurder. Binnen 3 dagen vond ik door 123Wonen een leuk gemeubileerd appartement en met de verhuurder heb ik nu een zeer prettig contact. Ik voel mij gewaardeerd en goed geholpen. Bedankt! 123Wonen bezorgde Thomas een hoop minder stress. Alles is geregeld en een fijn gevoel.

Jan ten Hag | Huurder 123Wonen Groningen

Jan (huurder) stuurde ons de volgende reactie:

Prettig contact en vlot geholpen tijdens het zoeken naar de juiste woning.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool