Opening kantoor iQ Makelaars Amsterdam

minder dan 1 min..

Terug

Voor professionele en lokale dienstverlening kunt u vanaf heden ook terecht in onze hoofdstad: kantoor iQ Makelaars Amsterdam is geopend! Jarl Brouwer (midden) is vanaf 1 oktober 2019 gestart als franchisenemer van iQ Makelaars in Amsterdam. 

Jarl is al jaren actief in het vastgoed. Hij begon zijn staat van dienst in de verhuurmakelaardij, bij HouseHunting in Amstelveen. Ook is hij actief geweest als franchisenemer bij de Huizenbemiddelaar. Jarl raakte enthousiast over het concept iQ Makelaars en de marketing-benadering waar wij op focussen. Wij zijn dan ook verheugd dat hij zijn kennis nu in gaat zetten voor iQ Makelaars! 

Op de woningmarkt van Amsterdam heeft Jarl veel sales- en vakkennis opgedaan. Hij beschikt over een goed netwerk van beleggers en expats in de hoofdstad, en haalt er voldoening uit om optimale relaties te beheren. Ook ligt bij Jarl de focus op een excellente dienstverlening. Vanuit zijn kantoor aan de Waalstraat 15 in Amsterdam-Zuid gaat hij als aankoop- en verkoopmakelaar voor iQ Makelaars de markt bedienen. 

Publicatiedatum 25/10/2019