Nieuwe iQ Makelaar in Deventer!

1 min. lezen

Terug

Deventer heeft er een nieuwe makelaar bij: Sjirk van der Goot begint per 1 oktober met iQ Makelaars in Deventer en omstreken! Hij stelt zich graag aan jullie voor.

Mijn naam is Sjirk van der Goot -  iQ Makelaar in Deventer de prachtige historische stad gelegen aan de IJssel. Ik ben een enthousiaste gedreven makelaar met passie voor het vak. Op een persoonlijke en professionele wijze help en adviseer ik je graag bij de aankoop en verkoop van je woning. Door mijn jarenlange werkervaring voel ik goed aan wat mensen echt willen.

Voor de verkoop van jouw woning zorg ik voor de beste marketingboost tools de zichtbaarheid van jouw woning. Wat je wensen ook zijn, ik begeleid je persoonlijk gedurende het hele traject. Ik zal bewijzen dat je het de beste keuze is geweest om mij het vertrouwen van de verkoop van jouw woning kunt gunnen.

Een aankoop van een nieuwe woning of de verkoop van je woning, of de beslissing om van een huurwoning naar een koopwoning te gaan, dit zijn allemaal belangrijke momenten in je leven. Het is fijn om hier op een persoonlijke manier mee geholpen te worden, ik ga je helpen! Met mij tref je een makelaar die je helpt om in díe belangrijke periode het overzicht te bewaken. Het vertrouwen te krijgen dat alles goed komt, dat geeft rust! Dat betekent geen onaangename verrassingen maar heldere afspraken, bewaking van het proces, specialisten inschakelen waar dat nodig is. En altijd bereikbaar ook buiten kantoor openingsuren.

Graag tot gauw!

Hartelijke groet,

Sjirk van der Goot - iQ Makelaars Deventer
      SjirkvdG@iQMakelaars.nl
     +31 6 1536 5700
Vestigingspagina

Publicatiedatum 07/10/2022