Nieuwe iQ Makelaar gestart in Amersfoort!

1 min. lezen

Terug

iQ Makelaars breidt zich verder uit: Robert van den Berg start per 5 juli als franchisenemer bij iQ Makelaars Amersfoort!

Leuk om kennis te maken! Mijn naam is Robert van den Berg, en ik ben jouw iQ Makelaar in Amersfoort en omgeving. Vijf jaar geleden verhuisde ik van Noord-Holland naar de prachtige ‘Keistad’. De beste beslissing ooit. Amersfoort is voor mij de mooiste plek van Nederland om te wonen, te werken en te recreëren. Samen met mijn vrouw en kinderen geniet ik van de prachtige natuur, mooie fietsroutes, de vele festivals en musea. Het is een stad met alle gemakken en bovendien is het zo groen en gemoedelijk dat het meteen voelt als thuiskomen. Door de centrale ligging in Nederland is het bovendien een perfecte uitvalsbasis. 

Als iQ Makelaar bepaal ik graag samen met jou de perfecte strategie om jouw huidige huis optimaal te verkopen en/of een nieuw droomhuis aan te kopen. Met ruim dertig jaar werkervaring en kennis help ik graag bij belangrijke beslissingen, onderhandelingen en een soepele overdracht. Zo doorlopen we zorgeloos heel het proces van verkoop tot oplevering.

Met het landelijke dekking van iQ Makelaars, moderne marketingtechnieken en mijn eigen grote sociale netwerk in en om Amersfoort zet ik jouw wensen om naar gewenste resultaten. Mijn deur staat altijd open, graag tot snel!

Hartelijke groet,

Robert van den Berg – iQ Makelaars Amersfoort
Telefoon:  033-209 19 91 / 06 53 128 406
Mail: RobertVdB@iQMakelaars.nl
Linkedin: Robert van den Berg
Vestigingspagina: iQ Makelaars Amersfoort

Publicatiedatum 12/07/2021