Nieuwe franchisenemer iQ Makelaars Baarn/Soest

minder dan 1 min..

Terug

En wéér een nieuwe franchisenemer!

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Michel Brinkman, jouw iQ Makelaar. Door mijn bouwtechnische achtergrond heb ik, Michel, altijd bovengemiddeld veel interesse gehad in het totale bouwproces. Toen mij de kans geboden werd om lokale iQ Makelaar voor Baarn en Soest te worden, hoefde ik daar dus niet lang over na te denken.

Geboren in Amsterdam maar getogen in Baarn, ben ik in het bezit van veel kennis van de lokale woningmarkt in Baarn en Soest. Mede doordat ik van jongs af aan altijd in de regio heb gesport, heb ik veel contacten in de regio die mij in goed van pas komen.

In mijn handelen stel ik de klant altijd centraal, om voor hem een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Voor aankoop geldt; aankopen tegen een zo scherp mogelijk tarief, en voor verkopen geldt; het verkopen tegen de beste prijs uit de markt. In beide gevallen natuurlijk tegen de best mogelijke afgesproken voorwaarden.
Als je mij in de arm neemt, weten we beiden zeker dat je me een volgende keer weer gaat vragen! 105% klanttevredenheid is áltijd mijn doel!

Tot snel in Baarn/ Soest!

Michel Brinkman 
MichelB@iQmakelaars.nl


Check hier mijn LinkedIn pagina

Check hier mijn vestigingspagina 

Publicatiedatum 10/03/2021