Energielabel Enschede

Wil je een energielabel aanvragen voor jouw woning in Enschede? Een energielabel Enschede ontvang je snel en gemakkelijk bij iQ Makelaars. Onze energieadviseurs zijn gekwalificeerd om je woning te voorzien van een accuraat en geldig energielabel. Deze is nodig wanneer je jouw woning in Enschede gaat verhuren of verkopen. Het energielabel geeft de woning een letter, van A t/m G, om de energiezuinigheid aan te duiden. Zo kunnen potentiële huurders of kopers in één oogopslag zien hoe duurzaam jouw woning is. 

Neem contact op

Energielabel enschede

Daarom kies je voor iQ Makelaars:

  • Direct een energielabel aanvragen Enschede
  • Enkel erkende energieadviseurs
  • Ervaren en professionele makelaars
  • Betrokken en persoonlijk contact
  • Snel en flexibel bereikbaar

Energielabel aanvragen

Energielabel enschede

Woning verkopen? iQ Makelaars!

Ben je van plan jouw woning te verkopen, en heb je daarvoor een energielabel Enschede nodig? Onze makelaars helpen je bij alle stappen die bij het verkoopproces komen kijken. Wij helpen bij het bepalen van de waarde, het adverteren van de woning, en bij alle notariële afrondingen. Dankzij onze kennis en ervaring is jouw woning snel verkocht voor de allerbeste verkoopprijs! Daarnaast zijn we uiteraard bevoegd om de woning te voorzien van een geldig energielabel. Neem gerust contact op met iQ Makelaars om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen!

Neem contact op

Energielabel verplicht bij verhuur

Ben je van plan jouw woning te verkopen? Dan heb je verplicht een geldig energielabel Enschede nodig. Met het energielabel kunnen de kopers direct zien hoe energiezuinig de woning is. Energiezuinigheid is iets wat tegenwoordig voor veel mensen belangrijk is. Het energielabel Enschede geeft de woning een letter om aan te duiden hoe zuinig deze is. Woningen met label A of hoger (groen) zijn het energiezuinigst. De minst zuinige woningen krijgen label G (rood). Wanneer je geen geldig energielabel Enschede hebt bij de verkoop of verhuur van je woning, dan kun je een hoge boete krijgen. 

Energielabel Enschede aanvragen

Energielabel aanvragen

Een energielabel Enschede kun je sinds januari 2021 enkel aanvragen bij een erkende energieadviseur. Deze energieadviseur komt thuis langs, om de woning te checken en de nodige gegevens vast te leggen. Op basis van deze gegevens stelt hij een professioneel energielabel op. Wil jij een energielabel Enschede en omstreken aanvragen, bijvoorbeeld omdat je jouw woning gaat verkopen? Neem dan contact op met iQ Makelaars! Onze makelaars zijn gecertificeerde energieadviseurs, die je graag helpen aan een geldig energielabel voor jouw woning.

Vraag een energielabel aan!

Wil je het energielabel van jouw huis weten?

Vraag een energielabel aan

Contact | Energielabel Enschede

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool