Energielabel aanvragen Enschede

Wil je een energielabel aanvragen voor jouw woning in Enschede? Hier helpt iQ Makelaars je graag bij! Voor een energielabel moet je een afspraak maken met een gecertificeerde energieadviseurs, die het label opstelt na uitgebreide inspectie van jouw huis. Onze medewerkers zijn opgeleid tot erkende energieadviseurs, en daarom kunnen zij jouw woning voorzien van een geldig energielabel. Dankzij onze kennis en ervaring ontvang je accuraat en uitgebreid advies over de energiezuinigheid van jouw woning. Neem direct contact op om jouw energielabel Enschede aan te vragen!

Neem contact op

Energielabel aanvragen enschede

Daarom kies je voor iQ Makelaars:

  • Direct een energielabel aanvragen Enschede
  • Enkel erkende energieadviseurs
  • Ervaren en professionele makelaars
  • Betrokken en persoonlijk contact
  • Snel en flexibel bereikbaar

Energielabel aanvragen

Energielabel = verplicht bij verkoop!

Wanneer je jouw woning gaat verhuren of verkopen, is het belangrijk om voor een officieel energielabel te zorgen. Het energielabel werkt met letters die aangeven hoe duurzaam deze is. Zeer zuinige woningen krijgen label A(++++), terwijl zeer onzuinige woningen als G gelabeld worden. Dankzij het energielabel kunnen woningzoekenden makkelijk een vergelijking maken tussen verschillende woningen op basis van duurzaamheid. Wanneer je jouw huis in de verhuur of verkoop zet zonder energielabel, loop je het risico op een hoge boete. Het is daarom altijd verstandig om op tijd een energielabel aan te vragen. Na het aanvragen van het energielabel Enschede is deze 10 jaar geldig.

Neem contact op!

Energiekeuring

Wanneer je een energielabel Enschede en omstreken wilt ontvangen, maak je hiervoor een afspraak met een erkende energieadviseur. Deze adviseur komt thuis langs om een aantal kenmerken van de woning te noteren, en stelt op basis hiervan een rapport op. Hierbij kun je denken aan kadastrale gegevens, de kwaliteit van isolatie of bijvoorbeeld het type verwarmingsinstallatie. Naast de eerder genoemde energielabelletter, bevat het rapport een aantal tips waarmee je de energiezuinigheid van de woning kunt verbeteren. Het doorvoeren van deze tips kan een zeer gunstig effect hebben op de verkoopprijs van de woning.

Contact

Wil je het energielabel van jouw huis weten?

Vraag een energielabel aan

Contact | Energielabel aanvragen Enschede