iQ Makelaars blijft groeien dankzij succesvolle franchiseformule

iQ Makelaars

 

iQ Makelaars is een jong bedrijf gericht op de aan- en verkoop van huizen, dat ontstaan is vanuit de succesformule in verhuurmakelaardij, 123Wonen. Dankzij de unieke franchiseformule zijn we als bedrijf enorm aan het groeien met vestigingen door heel het land. Ook jij kunt een eigen makelaarskantoor starten in samenwerking met iQ Makelaars!

Werkwijze van iQ Makelaars

iQ Makelaars is opgericht in 2018, maar vanuit 123Wonen hebben we al meer dan 10 jaar ervaring in coaching, marketing, sales en makelaardij. Met onze snelle service, specialisatie in online marketing en beschikbaarheid op zaterdag en in de avonduren onderscheiden we ons van de concurrentie. Bovendien geven we vanuit onze franchiseformule zelfstandig ondernemers de kans om een succesvol makelaarskantoor op te bouwen binnen een eigen rayon. Inmiddels werken we met meer dan 15 kantoren door heel Nederland, en dit aantal blijft alleen maar groeien!

Laagdrempelige start als makelaar

Met onze franchiseformule krijgt iedereen de kans om zelfstandig aan de slag te gaan als makelaar en tegelijkertijd gebruik te maken van de naamsbekendheid en ervaring van iQ Makelaars. De drempel om te beginnen ligt laag: zelfs wanneer je nog geen makelaarspapieren en jarenlange ervaring hebt kun je bij ons beginnen als zelfstandig partner. Zolang je maar beschikt over een flinke dosis ambitie en commerciële gedrevenheid. Je kunt zelfs starten vanuit huis! Wij bieden persoonlijke ondersteuning en coaching, en verzorgen bijvoorbeeld de plaatsing op platforms zoals Funda, Jaap en Huislijn. Op het hoofdkantoor staan bovendien marketingteams en webdesigners voor je klaar. Hierdoor kun je op je eigen manier ondernemen terwijl je meteen al de voordelen geniet van landelijke slagkracht! 

Groei en ontwikkeling bij iQ Makelaars

We vinden het belangrijk dat onze franchisenemers zich ontwikkelen en ook bezig gaan met een opleiding tot makelaar, maar we zien een afgeronde opleiding niet als een vereiste. Zeker in de eerste twee jaar bieden wij vanuit het hoofdkantoor intensieve begeleiding en coaching, bijvoorbeeld in de marketing en het opstellen van koopovereenkomsten. De eerste verkooptrajecten worden in samenwerking met het hoofdkantoor gedaan, zodat je snel ervaring op doet in de praktijk. Zo krijg je de begeleiding die je nodig hebt om vanaf dag één een vliegende start te maken.

De voordelen van franchise

Franchisenemer worden bij iQ Makelaars heeft veel voordelen. Je kunt als ondernemer werken aan je eigen makelaarskantoor, maar loopt minder risico’s dan wanneer je autonoom zou starten. Wij ondersteunen je in de promotie en groei van het kantoor, en bovendien heb je toegang tot onze bestaande diensten, materialen en ervaringen. Hierdoor heb je makkelijker een goed ondernemersinkomen en daardoor grotere financiële zekerheid. Bovendien hoeven de kosten voor het opstarten van een makelaarskantoor niet hoog te zijn, zeker wanneer je vanuit huis begint. Dit is natuurlijk ook helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en invulling.

Bij iQ Makelaars zien we de samenwerking via franchise als een win-win situatie: samen werken we aan landelijke naamsbekendheid en groei voor beide partijen. Inmiddels zijn al onze gestarte franchisenemers succesvol! Ben je enthousiast geworden, of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op www.iqmakelaarworden.nl. Samen kunnen we nóg succesvoller zijn!

Deel dit artikel
   2 min. lezen      06 april 2021