Vraagprijs woning

Hoeveel is mijn woning waard? Wat moet de vraagprijs van mijn woning worden? Wanneer je een huis gaat verkopen is het belangrijk om een eerlijke vraagprijs te bepalen. Voor het bepalen van de waarde van een woning en de vraagprijs kun je het beste de hulp van een specialist inschakelen. Bij iQ Makelaars ontvang je een gratis professionele waardebepaling, binnen 48 uur. Met onze waardebepaling geven we je gratis advies over de waarde en verkooptermijn van jouw woning, en bovendien stellen we vast met welke vraagprijs de woning een realistische kans maakt om snel verkocht te worden.

Neem gerust contact op

De waardebepaling van iQ Makelaars bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kenmerken en gegevens van de woning
  • Welke vergelijkbare woningen staan er momenteel te koop?
  • Welke vergelijkbare woningen zijn er recent verkocht?
  • Onderzoek van het Kadaster
  • Rapportage op basis van Calcasa

Vraagprijs woning: de waardebepaling

De waardebepaling is een belangrijke eerste stap in het verkoopproces van een woning. Om de waarde van de woning te bepalen komt één van onze makelaars vrijblijvend thuis langs voor een kennismaking en het opnemen van de woning. Op basis van deze gegevens doen wij uitvoerig onderzoek naar de waarde van de woning, waarbij tools zoals het Kadaster en Calcasa worden ingezet. Uiteindelijk komen we binnen 48 uur met realistisch en onderbouwd advies over de waarde en vraagprijs van de woning. Daarom kies je voor iQ Makelaars

iQ Makelaars: No Cure No Pay

Bij iQ Makelaars werken we volgens een No Cure No Pay werkwijze. Dit houdt in dat wij geen opstart- of intrekkingskosten rekenen, waardoor we net als jij gebaat zijn bij het beste resultaat. Je bent dan ook altijd verzekerd van eerlijk advies, bijvoorbeeld over de vraagprijs en het verkoopplan voor jouw woning. Onze makelaars doen er alles aan om jouw woning snel en voor de beste prijs te verkopen. Vraag snel een waardebepaling aan bij iQ Makelaars om de vraagprijs van jouw woning te weten! Binnen 48 uur ontvang je een eerlijke waardebepaling op maat. 

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan!