Gaat u uit elkaar?

Uit elkaar gaan is alles behalve leuk. Een groot deel van woningzoekers op de woningmarkt bestaat uit mensen die hun relatie beëindigen. Het aantal huwelijken dat strandde in 2014 is met maar liefst 5 procent gestegen ten opzichte van het voorgaande jaar, maakte het CBS bekend.

Dat waren in totaal ruim 35.000 echtscheidingen. Daarnaast gaan ook veel stellen uit elkaar die niet op papier zijn getrouwd. Eén van de twee moet in de meeste gevallen op zoek naar een andere woning en het zoeken naar een vervangende woonruimte is daarom één van de eerste acties die wordt ondernomen. 123Wonen kan daarbij helpen.

Huren na scheiding

Bij 123Wonen zijn er nooit wachtlijsten. Wij kunnen u helpen om zo snel mogelijk een nieuwe woonruimte te vinden. Daarnaast werken wij samen met een groot aantal makelaars en financieel adviseurs die u kunnen helpen met advies omtrent uw woonsituatie. Is uw relatie beëindigd en wilt u nu tijdelijk of permanent huren? Wij helpen u op weg en snappen u geen zin heeft in nog meer gedoe. Wij ontzorgen u volledig in het zoeken naar een woning die écht bij u past.

Direct een huurwoning

Snel en direct een nieuwe woning is wel zo prettig na een scheiding. Een eigen plekje waar u zich thuis voelt en waar u zo snel mogelijk in terecht kunt. Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt. Met onder andere vestigingen in de regio Haarlem, Alkmaar, Drenthe, Arnhem, Zwolle, Eindhoven en Deventer zijn wij te vinden in bijna heel Nederland.

Laat ons weten dat je op zoek bent naar een huurwoning of kijk alvast in het aanbod voor particuliere huurwoningen en vind direct een woning die bij u past.