Tip een vriend

Tip een vriend en verdien €300

Kent u iemand die zijn of haar huis wil verkopen? Tip uw vriend, kennis, collega, familielid om iQ Makelaars in te schakelen voor de verkoop van het huis en verdien zelf €300! iQ Makelaars is een ervaren en professionele partner die uw vriend(in) bij het gehele proces bij kan staan. Een huis verkopen doet u samen met de moderne verkoopmakelaar: iQ Makelaars!

Waarom een verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar is een belangrijke partner bij de verkoop van een huis. Dit is een grote stap, waarbij uw vriend(in) wel een ervaren professional kan gebruiken. Een verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop van het huis, komt op voor de belangen van uw vriend(in) en is ook zijn of haar adviseur. iQ Makelaars is een moderne makelaar, ervaren in het verkopen van huizen in deze tijd. Dit houdt in dat wij moderne marketing voeren, maar ouderwetse kwaliteit in makelaardij leveren! Door onze onderhandelingsvaardigheden krijgt uw vriend(in) de hoogst mogelijke prijs voor zijn of haar woning.


Spelregels

Vul samen met uw vriend(in) onderstaand contactformulier in en wij sturen uw aanvraag direct door naar de juiste vestiging.

U tipt uw vriend(in) om de woning via iQ Makelaars te verkopen. Geef bij opmerking/vraag duidelijk aan om welk adres het gaat. iQ Makelaars neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met uw vriend(in) op. Zodra de woning door iQ Makelaars is verkocht, ontvangt u maarliefst €300.

Gegevens van verkoper

Gegevens van uzelf