Sponsoring

Bij iQ Makelaars vinden we het leuk en belangrijk om ook bij te dragen aan de lokale gemeenschap. Daarom treden verschillende kantoren hier en daar als sponsor op, in het bijzonder in gebieden waar zij affiniteit mee hebben. Lees hier meer over de sponsoring projecten van iQ Makelaars.

GVAV Triathlon, Groningen

iQ Makelaars Groningen sponsort de lokale Triathlon vereniging, GVAV Triathlon. iQ Makelaar Lana Schrier is al jaren lid van deze vereniging en zet zich met veel enthousiasme in voor de club. 

Er is in elk geval voor 2 jaar (2020-2022) een sponsorovereenkomst getekend met GVAV. iQ Makelaars wordt op alle uitingen vermeld als sponsor (clubkleding, wedstrijden, website, nieuwsbrieven).

 

Schoolvoetbaltoernooi, Ommen

In Ommen is iQ Makelaars Vechtdal jaarlijks betrokken bij het schoolvoetbaltoernooi. Onze collega Johan Maasse is met zijn kantoor iQ Makelaars Vechtdal,mede-organisator en sponsor van dit goed bezochte evenement in Ommen. Johan; "Lokaal betrokken zijn vind ik belangrijk, om dit te kunnen doen en tegelijkertijd de kinderhartjes sneller te laten kloppen van (voetbal)plezier. Daar gaat mijn eigen hart ook sneller van kloppen!" Uiteraard zijn de uitingen van iQ Makelaars tijdens het gehele evenement goed zichtbaar!

Meer weten over iQ Makelaars?

Neem gerust contact op!