Makelaarskosten

Wanneer je van plan bent een verkoop- of aankoopmakelaar in te schakelen, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de kosten. Er zijn geen regels met betrekking tot de kosten die makelaars mogen rekenen, en daarom kunnen de tarieven zeer verschillen tussen makelaarskantoren. Het is niet alleen goed om een beeld te vormen van de kosten, maar ook van de service die je ervoor terugkrijgt. Zo weet je zeker dat de kosten voor een makelaar zich uiteindelijk ook terug zullen verdienen! iQ Makelaars vertelt je graag meer over de tarieven die wij hanteren.

Neem gerust contact op

Kosten makelaar

Dáárom kies je voor iQ Makelaars:

  • No Cure No Pay werkwijze
  • Professionele aanpak en begeleiding
  • Zeer scherp makelaarstarief
  • Flexibel beschikbaar: ook buiten kantooruren

Courtage iQ Makelaars

Bij iQ Makelaars werken we met courtage. Dit is een percentage over de uiteindelijke verkoopprijs die jij aan de makelaar betaalt. We hanteren geen vaste courtage, omdat elke situatie anders is. Iedereen heeft zijn eigen verwachtingen van het verkoopproces, en wellicht zijn er ook zaken die men graag zelf regelt. Dit bespreken we uiteraard eerst met jou, en op basis daarvan wordt ook de uiteindelijke courtage vastgesteld.

Het is bij iQ Makelaars al mogelijk om jouw huis te verkopen vanaf 1% incl. BTW. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Neem contact op

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan!