Makelaar Amsterdam

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam? iQ Makelaars Amsterdam is een professionele en betrouwbare makelaar die je graag helpt bij de verkoop of aankoop van een woning in Amsterdam. De woningmarkt in onze hoofdstad kan ingewikkeld zijn: een makelaar Amsterdam inschakelen is daarom zeker een goed idee! iQ Makelaars heeft vele jaren ervaring en lokale kennis. Wij staan graag aan jouw zijde.

     020- 72 20 808
     06- 54 70 25 43
    amsterdam@iqmakelaars.nl

Neem gerust contact op

Adres:
iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

Dáárom kies je voor iQ Makelaars Amsterdam:

  • Persoonlijke aanpak en begeleiding
  • Landelijk makelaarsnetwerk, lokale expertise
  • De beste marketing voor jouw woning
  • Meeste flexibiliteit, oa in bezichtigingen
  • Zekerheid van 100% klanttevredenheid

Moderne verkoopmakelaar

iQ Makelaars Amsterdam is een moderne verkoopmakelaar. Dit houdt in dat wij precies weten welke (online) marketing jouw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Natuurlijk moet het huis goed onder de aandacht gebracht worden bij potentïele kopers in Amsterdam; ons sterke punt is dan ook marketing. Jouw woning wordt geplaatst op diverse woningwebsites met overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst. Gecombineerd met onze No Cure No Pay werkwijze is iQ Makelaars Amsterdam dé makelaar Amsterdam voor jouw woning in onze prachtige hoofdstad.

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Hulp inschakelen makelaar Amsterdam

Wil je een woning verkopen in Amsterdam? Of ben je op zoek naar jouw droomhuis? Dan is het verstandig om de hulp van een makelaar Amsterdam in te schakelen. iQ Makelaars Amsterdam heeft vele jaren ervaring op de lokale woningmarkt en weet precies wat een woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Bovendien gaan wij graag als aankoopmakelaar mee naar bezichtigingen en geven wij al het advies dat je nodig hebt. Jouw belangen staan bij ons altijd voorop: wij bieden onafhankelijk advies over de verkoopprijs en alle andere aspecten van de verkoop of aankoop. Onze werkwijze: No Cure No Pay! Vraag snel een gratis waardebepaling aan bij dé makelaar Amsterdam: iQ Makelaars Amsterdam!

Contact iQ Makelaars Amsterdam

iQ Makelaars Amsterdam helpt je graag bij het verkopen of bij de aankoop van een huis in Amsterdam. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!