iQ Hypotheken

Wilt u een hypotheek afsluiten? Of wilt hypotheekadvies over welke hypotheek het beste bij jou past?

Bij iQ Hypotheken kun je terecht voor onafhankelijk advies, persoonlijke service en gespecialiseerde hypotheken met onze deskundige specialisten. Ons team van adviseurs zoekt voor jou de oplossing die het beste past bij jouw persoonlijke situatie.
Maak gerust een afspraak, tijdens kantooruren of op verzoek na de uren, bij jouw thuis of bij ons op kantoor. Wat jou het beste uitkomt!

Maak een afspraak

Hypotheekadvies

Wil je meer weten over een hypotheek voor het kopen van een huis?

Neem gerust contact op met iQ Makelaars. Wij brengen je in contact met een van onze ervaren hypotheekadviseur, die je begeleid bij het afsluiten van de juiste hypotheek. Bovendien kunnen wij je als aankoopmakelaar verder helpen bij het gehele aankoopproces.

s

Hypotheekadvies van iQ Makelaars

Bij het afsluiten van een hypotheek is het van belang om te kijken welke lening bij u past. Er zijn namelijk verschillende hypotheekvormen. Bij een hypotheek ga je een lening aan met jouw huis als onderpand. Bij een hypotheek betaalt u rente over het totale leenbedrag en los je elke maand af totdat het hypotheekbedrag is afbetaald. 

Een voordeel bij het afsluiten van een hypotheek is dat de overheid belastingvoordeel geeft aan mensen met een hypotheek. De rente die jij betaalt kun je namelijk verekenen met jouw inkomstenbelasting. iQ Hypotheken helpt je graag bij het afsluiten van een hypotheek. Bekijk meer informatie op iQ Hypotheken.nl

iQ Hypotheken.nl

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool