Funda Toppositie: Alle aandacht voor jouw huis!

Een handige tool om jouw woning extra te laten opvallen, is de Toppositie van Funda. Met Toppositie wordt jouw woning voor een bepaalde tijd prominent getoond, boven in de zoekcategorie. Hiermee krijgt jouw woning meer aandacht, waarmee de kansen op verkoop enorm vergroot worden. Met Funda Toppositie kunnen we zoveel mogelijk potentiële kopers bereiken.

Neem contact op voor meer informatie

De voordelen van Toppositie op een rijtje:

  • Een prominente plek voor jouw woning in de zoekcategorie
  • Het huis is zichtbaar voor zoekers die soortgelijke woningen zoeken
  • De woning wordt specifiek getoond binnen de doelgroep van de woning
  • Het creĆ«ren van extra zichtbaarheid om verkoopkansen te vergroten

Waarom kiezen voor Funda Toppositie? 

De Toppositie van Funda zet jouw woning écht in de schijnwerpers. Door grotere zichtbaarheid en betere weergave wordt de aandacht op Funda maximaal benut. Bij het verkopen van een woning is het immers essentieel om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken, zodat zoveel mogelijk geïnteresseerden de woning komen bezichtigen. Hiermee vergroot je uiteraard de kans op het vinden van de juiste koper.

De Toppositie is een extra promotiemiddel dat Funda aanbiedt, dus hier zijn extra kosten aan verbonden. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, kan iQ Makelaars Funda Toppositie te allen tijde inzetten. Zo kun je de woning ook tussentijds of voor een open huis extra aandacht te geven. Kortom, het gebruik van een Funda Toppositie is vaak een goed idee omdat het de verkoopkansen vergroot.

Funda Toppositie - iQ Makelaars

Hoe ziet Toppositie eruit?

Wanneer je een woning op Funda zoekt, zie je direct een aantal presentaties uitgelicht staan. Er zijn bovenaan de pagina in de zoekcategorie drie plaatsen naast elkaar beschikbaar, en als er meerdere woningen voldoen aan de zoekopdracht dan worden de presentaties willekeurig van elkaar getoond. De Funda Toppositie is een extra dienst die Funda aanbiedt, dus de makelaar dient dit product af te nemen dan wel te activeren. De Funda Toppositie wordt door veel iQ Makelaars standaard aangeboden. Neem voor meer informatie gerust contact op met een makelaar in jouw omgeving.

Neem contact op met een makelaar in de buurt