Aankoopmakelaar Amersfoort

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Amersfoort en omgeving? Dan ben je bij iQ Makelaars aan het juiste adres. Onze aankoopmakelaar in Amersfoort, Robert van den Berg, gaat graag met jou op zoek naar de perfecte woning. Als aankoopmakelaar Amersfoort zorgt Robert ervoor dat jij jouw droomwoning vindt voor de beste prijs. Hij biedt advies in onderhandelingen en bezichtigingen, en zorgt ervoor dat het contract goed is opgesteld. Als aankoopmakelaar in Amersfoort gaat hij bovendien mee naar de notaris en de overdracht, en staat hij altijd klaar om u te helpen. Met een iQ aankoopmakelaar aan uw zijde verloopt het kopen van een woning altijd eerlijk en veilig.

Neem gerust contact op

     033 - 209 19 91
     06 5312 8406
    RobertvdB@iqmakelaars.nl

Dáárom kies je voor iQ Makelaars:

  • Enthousiaste en gedreven makelaars
  • Jarenlange ervaring in koop en verkoop
  • Altijd de beste prijs voor jouw droomhuis
  • Persoonlijk contact en de beste begeleiding
  • Altijd een zeer scherpe courtage

Maak kennis met onze aankoopmakelaar in Amersfoort

Hallo, leuk om kennis te maken! Mijn naam is Robert van den Berg, ik ben uw iQ makelaar in Amersfoort en omgeving.Samen met u bepaal ik de perfecte strategie om uw nieuwe droomhuis aan te kopen. Met ruim dertig jaar werkervaring en kennis help ik u graag met het nemen van belangrijke beslissingen, onderhandelingen en een soepele overdracht. Zo doorlopen we zorgeloos heel het aankoopproces.

Vijf jaar geleden verhuisde ik van Noord-Holland naar de prachtige ‘Keistad’. De beste beslissing ooit. Amersfoort en omgeving is voor mij de mooiste plek van Nederland om te wonen, te werken en te recreëren. Samen met mijn vrouw en kinderen geniet ik van de prachtige natuur, mooie fietsroutes, de vele festivals en musea. Het is een stad met alle gemakken en bovendien is het zo groen en gemoedelijk dat het meteen voelt als thuiskomen. Met landelijke dekking van iQ Makelaars, moderne marketingtechnieken en mijn eigen grote sociale netwerk in en om Amersfoort zet ik als aankoopmakelaar Amersfoort uw wensen om naar gewenste resultaten.

Mijn deur staat altijd voor u open, graag tot snel!

Hartelijke groet,

Robert, iQ aankoopmakelaar Amersfoort

Aankoopmakelaar Amersfoort

 Een greep uit ons actuele aanbod

Verkocht  
 169 m2 / 153 m2    5 Slaapkamers
AMERSFOORT, Tussenwoning
Mattenbies 6
   € 475.000,- k.k.
Verkocht  
 129 m2 / 101 m2    3 Slaapkamers
AMERSFOORT, Tussenwoning
Maanglans 24
   € 445.000,- k.k.
Verkocht  
 44 m2    1 Slaapkamers
BAARN, Benedenwoning
de Boskamp 8
   € 315.000,- k.k.

Meer weten over onze werkwijze?

Werkwijze iQ Makelaars

Contact | Aankoopmakelaar Amersfoort

Wilt u meer weten over onze service als aankoopmakelaar Amersfoort, of wilt u direct het aankooptraject starten? Neem dan gerust contact met ons op.