Huis verhuren Groningen

Wilt u uw huis verhuren in Alkmaar? Dan heeft u de juiste verhuurmakelaar gevonden. 123Wonen Alkmaar is gespecialiseerd in de verhuur aan expats: woningen, appartementen, studio’s en kamers in Alkmaar en omstreken. Dankzij onze kennis van de woningmarkt in Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Heerhugowaard en Schagen verhuren wij uw woning snel en veilig.

Volledig gescreende huurders

Om uw huis in Alkmaar te verhuren laten wij niets aan het toeval over. Daarom screenen wij alle potentiele huurders volledig op basis van kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Gaat u zelf tijdelijk naar het buitenland? Of staat uw woning te koop? Dan is verhuur via 123Wonen Alkmaar een goede optie. Zo bespaart u op dubbele lasten en uw woning is minder gevoelig voor vandalisme. Wij promoten uw huis op diverse sites voor woningzoekenden, zoals Pararius, Funda, Expatrentalsholland.com en Exatrentals.eu. 

Geen omkijken naar uw woning

Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar uw woning tijdens de verhuurperiode? 123Wonen Alkmaar biedt financieel en technisch vastgoedbeheer aan. Dit scheelt u als verhuurder veel tijd en moeite, en is zeker een goede optie wanneer u zelf in het buitenland verblijft. Financieel beheer omvat het versturen van de facturen en het innen van de maandelijkse huur. Technisch beheer betekent het oplossen van kleine technische problemen in de woning. Omdat alle huurstromen via de eigen stichting lopen, 123Wonen Beheer Derdengelden, zijn huur en borg altijd gewaarborgd.

Wilt u uw huis verhuren in Alkmaar? Neem snel contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord!

Meer

Waarom u voor iQ Makelaars kiest

  • uisbd
  • uisbd
  • uisbd

Wilt u een waardebepaling? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Wij verhuren o.a. aan;

Betrouwbare huurders

Degelijke screening (o.a. overheid, defensie)

Snel verhuurd

Binnen 2 weken uw woning verhuurd!

24/7 bereikbaar

Technisch & financieel beheer mogelijk.

Een greep uit ons actuele aanbod

 
 110 m2 / 1 m2    3 Slaapkamers
GRONINGEN, Bovenwoning
Korreweg 264 a
   € 349.500,- k.k.
Aangekocht  
120 m2    4 Slaapkamers
Groningen, Hoekwoning
Marsstraat 1
   € 382.001,- k.k.
 
 85 m2    2 Slaapkamers
GRONINGEN, Flat (galerij/portiek)
Verzetsstrijderslaan 132
   € 245.000,- k.k.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool