Vrijstaand
Albert Coendersstraat 33, Aduard

€325.000
Oppervlakte: 200 m²  Slaapkamers: 5 Badkamers: 2 Garage: 1 Postcode: 9831PH

Prijs: € 325000


Onder de rook van Groningen, op 10 autominuten van het stadscentrum van Groningen is deze zeer ruime en hoogwaardig afgewerkte woning in Aduard beschikbaar.

Met een bouwjaar van 2011 is deze woning zo goed als nieuw en kunt u er zo in.

De woning heeft een onderhoudsarme tuin rondom en daarnaast parkeerplekken aan beide zijkanten die makkelijk (indien gewenst) tot tuin omgevormd kunnen worden.

Naast de woning bevindt zich een dubbele garage met spouwmuur welke, door het hoge afwerkingsniveau, ook als hobbyruimte dienst kan doen.

Omschrijving
Via de voordeur komt u in de ruime hal met garderobekast en toilet. Van hieruit is er toegang tot de woonkamer aan de linkerzijde en rechts vindt u de slaapkamer met “badkamer en suite” (baden én slapen op de begane grond).
Deze badkamer heeft een hoog afwerkingsniveau met dubbele wastafel en ruime inloopdouche.
De woonkamer is zeer ruim en heeft rondom lichtinval en een gashaard.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de achtertuin. De open keuken is zo goed als nieuw en heeft een uitschuifbare keukentafel en kwalitatief hoogwaardige inbouwapparatuur.

De bijkeuken is van dezelfde materialen gemaakt en heeft diverse kastruimten en hier bevindt zich de toegang door de achterdeur vanaf de eigen parkeerplaatsen.

Eerste verdieping
Ruime hal met toegang tot tweede badkamer met toilet, inloopdouche én stoomdouche-bad-combinatie, tegenover de badkamer is de vaste inbouwsauna gesitueerd en op de bovenverdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers. Voor gezinnen met kinderen is dit een ideaal ruime woning, maar ook met minder bewoners doet de woning door de sfeervolle indeling knus aan.

Tuin
Rondom bevinden zich diverse terrassen en parkeerplaatsen welke eenvoudig tot volledige tuin gemaakt kunnen worden.

Bijzonderheden
Ligging:

– 5 autominuten naar Reitdiephaven
– 6 minuten naar het Zernike-complex

Heerlijk vrij gelegen in een rustige straat.

Bijzonderheden:
– Hoogwaardige bouw
– Baden en slapen op de begane grond
– Onderhoudsarme tuin rondom
– 2 geïsoleerde garages naast de woning
– U kunt er zo in
– Ideaal voor wellnessliefhebbers
– Aan rustige straat op hoek gelegen
– Evt. financiering door eigenaar mogelijk

Wiki:
Aduard (Gronings: Auwerd) is een dorp in de gemeente Zuidhorn in de Nederlandse provincie Groningen met 2193 inwoners op 1 januari 2015. Tot 1990 was Aduard een zelfstandige gemeente. In dat jaar werd het samen met de voormalige gemeenten Grijpskerk en Oldehove bij Zuidhorn gevoegd.
Aduard is een dorp dat zich qua woningbouw nog steeds uitbreidt.

Aduard is een compleet dorp qua voorzieningen. Er is een dorpshuis (De Meeden) met daarin een sporthal en de openbare bibliotheek. Daarnaast is er een sportpark met een drafbaan, voetbalvelden en een tenniscomplex. Aduard heeft verder een basisschool en een heel basispakket aan winkels (supermarkt, bakkerij, slagerij, groentezaak).

Vrijstaand
Albert Coendersstraat 33, Aduard

iQ Makelaars Groningen 

Westersingel 3 39718CA Groningen iQ Makelaars Groningen is een makelaar die het verschil maakt in het Noorden. Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning. iQ Makelaars Groningen bemiddelt bij de verkoop van een woning, komt op voor de belangen van verkopers en geeft professioneel advies. U wordt altijd geholpen door een…

Profiel

Contacteer Makelaar

Soortgelijke woningen