Benedenwoning
Sicke Benninghestede 13, Noordhorn

€99.500
Oppervlakte: 55 m²  Slaapkamers: 2 Badkamers: 1 Postcode: 9804 SB

Prijs: € 99500


Rustig gelegen benedenwoning in Noordhorn op nog geen 10 autominuten van de stad Groningen!

De woning is gelegen in een voormalige herenboerderij, de boerderij is in 1984 compleet verbouwd tot een uniek appartementencomplex. Dit specifieke appartement ligt met de tuin lekker vrij aan het privé-groen van het complex met daarachter de eigen parkeerplaatsen. In Zuidhorn, op ca. 2 km afstand zijn diverse voorzieningen.

Let op; het betreft hier een vanaf prijs!

INDELING
Entree, hal, lichte woon/eetkamer (ca. 33 m2) met mooie glazen pui, de woonkamer heeft een open keuken met een ruime keukenopstelling (voorzien van koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap), ruime slaapkamer (ca. 12 m2), badkamer met douche, wastafel, toilet en handige opstelling voor de wasmachine en droger.

De woning heeft een heerlijke achtertuin op het zuiden (10 x 4 m), ook achterom bereikbaar! Aan de voorzijde is een fietsenberging met elektra (ca. 4 m2)

Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen rondom het complex (op privé terrein).

BIJZONDERHEDEN
– Actieve VvE, bijdrage € 141,06 per maand;
– Voorschot blokverwarming € 50,00 per maand;
– Evt. (deel) inboedel ter overname;
– Dubbel glas;
– Gelegen in omgebouwde boerderij;
– Goede onderhouden geheel.

Vanaf prijs € 99.500 k.k.
Aanvaarding kan snel!

Wiki: Noordhorn (Gronings: Noordhörn) is een dorp in de gemeente Zuidhorn van de Nederlandse provincie Groningen. Het ten noorden van het Van Starkenborghkanaal gelegen dorp telt 1.567 inwoners (1 januari 2012).

Wiki: De term herenboer of scholteboer, ook wel herenagrariër en herenlandbouwer genoemd, wordt gebruikt om een boer aan te duiden die voldoende kapitaal heeft om niet zelf zijn land te bewerken maar hiervoor personeel in dienst heeft.

Benedenwoning
Sicke Benninghestede 13, Noordhorn

iQ Makelaars Groningen 

Westersingel 3 39718CA Groningen iQ Makelaars Groningen is een makelaar die het verschil maakt in het Noorden. Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning. iQ Makelaars Groningen bemiddelt bij de verkoop van een woning, komt op voor de belangen van verkopers en geeft professioneel advies. U wordt altijd geholpen door een…

Profiel

Contacteer Makelaar

Soortgelijke woningen