appartement
Waalstraat 107, ENSCHEDE

€92.500
Oppervlakte: 56  Slaapkamers: 1 Postcode: 7523 RC

Vraagprijs: € 92500,- k.k.


In een keurig onderhouden appartementencomplex op de derde verdieping gelegen 2-kamer appartement met berging in het souterrain, het complex is in circa 2006 van buiten geheel gerenoveerde. Het appartement is voorzien van kunststofkozijnen met isolerende beglazing en een videofoon deurintercom.

De UT, het centrum van Enschede, het dorp Lonneker en het buitengebied van Enschede zijn op fietsafstand te bereiken. Het winkelcentrum Deppenbroek ligt op loopafstand van het appartement en biedt onderdak aan diverse winkels, onder andere een Albert Heijn, Mitra, blokker en een Kruidvat.

Entree complex: Achter de moderne gevel ligt de fraaie entree/hal met de brievenbussen en de doorgang naar de lifthal. Vanuit deze lifthal zijn de bergingen en ook de parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw te bereiken. Twee liften: 1 voor de even verdiepingen en 1 voor de oneven verdiepingen. Natuurlijk is er ook het gewone trappenhuis.

Indeling appartement: Entree/ hal, meterkast, badkamer voorzien van douchehoek en toilet, woonkamer met open keuken voorzien van keukenblok, slaapkamer met inpandige bergkast welke is voorzien van aansluiting wasmachine. De loggia is vanuit de de woonkamer en slaapkamer te bereiken, deze is op het zuid/ oosten gesitueerd.

Bijzonderheden:
– Complex is gebouwd in 1970 en van buiten geheel gerenoveerd in circa 2006
– Deze woning beschikt over een voorlopig energielabel E
– Bijdrage vereniging van eigenaren € 145,- per maand (exclusief voorschot stookkosten en water)
– In de koopovereenkomst zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen

appartement
Waalstraat 107, ENSCHEDE

iQ Makelaars 

Twentepoort Oost 34, 7609 RG Almelo

Profiel

Contacteer Makelaar

Soortgelijke woningen