appartement
Koestraat 67, TILBURG

€128.500
Oppervlakte: 36  Slaapkamers: 1 Postcode: 5014 EA

Vraagprijs: € 128500,- k.k.


Het appartementencomplex “Tricolore” is eind 2008 opgeleverd en is gelegen aan de Koestraat. In de centrale entree tref je de bellentableau, de postbussen en in de centrale hal de trapopgang met lift. Daarnaast is een containerruimte en gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

Indeling
begane grond: vanuit de hal stap je dit appartement binnen. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn glad afgewerkt met geschilderd stucwerk. Verder beschikt dit appartement over een exclusieve parkeerplaats welke te betreden is vanuit de centrale hal. Overigens is er een mogelijkheid om vrij eenvoudig een slaapkamer te realiseren.

De moderne open keuken is geplaatst in een I-opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 4-pits gas-kookfornuis met een afzuigkap aangesloten op de centrale afzuiging, een koelkast en een spoelbak met thermostaatkraan, en een combi magnetron-oven.

De badkamer beschikt over een nette moderne betegeling , een douchecabine met een douche en luxe mengkraan, een wastafel en een toilet.

Locatie
De Koestraat is gelegen in de wijk de Besterd en kenmerkt zich door de verscheidenheid aan bebouwingen. De wijk Besterd is een gezellige wijk met veel voorzieningen zoals winkels, sportfaciliteiten en scholen. De Koestraat is zeer centraal gelegen ten opzichte van het centrum, het centrum is op loopafstand gelegen.

Object gegevens
– Bouwjaar: 2008;
– Het energielabel betreft een A label;
– Bijdrage VvE: € 135,27 per maand (servicekosten € 93,27 en voorschot gasverbruik € 42,- t.b.v. stookkosten).

appartement
Koestraat 67, TILBURG

iQ Makelaars 

Twentepoort Oost 34, 7609 RG Almelo

Profiel

Contacteer Makelaar

Soortgelijke woningen