Appartement
Dierenriemstraat 63, Groningen

€137.500
Oppervlakte: 75 m²  Slaapkamers: 4 Badkamers: 1 Garage: 1 Postcode: 9742 AB

Prijs: € 137500


In het groen ligt dit net opgefriste fraaie 4-kamer appartement! 

Het appartement is gelegen op loopafstand van het Noorderplantsoen, het winkelcentrum Paddepoel en op nog geen minuten 5 fietsen van het Zernikecomplex. 

Voor zowel starters als ouders met studerende kinderen is dit een ideale woning! 

INDELING APPARTEMENT 
Op eerste etage gelegen: entree, ruime hal, lichte woonkamer (ca. 21.5 m2) met toegang naar de studeer/slaapkamer (ca. 11m2), balkon aan de achterzijde met ochtendzon, de keuken is bereikbaar vanuit de woonkamer en is voorzien van een keukenblok in goede staat met koelkast, vaatwasser, oven en gasfornuis. Toegang naar eenvoudige badkamer met wastafel en douche, vanuit de keuken bereikt u het balkon aan de voorzijde met middagzon, er zijn twee slaapkamers aan de achterzijde (resp. ca. 8.5 en 10.5 m2), vanuit de hal bereikt u het vernieuwde toilet met fonteintje, grote inbouwkast en een kast die is voorzien van de cv-installatie en de wasmachineaansluiting. 

 
Op de begane grond is een eigen fietsenberging of opslagruimte van maar liefst 17,5 m2! Uw auto parkeren kan op de parkeerplaats achter het gebouw of in de straat (nu nog vrij parkeren).

EXTRA INFO
Het appartement is compleet voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen waardoor de energielasten per maand laag zijn. Alle wanden en plafonds zijn onlangs voorzien van stucwerk, waardoor het geheel een mooie moderne look heeft gekregen. Het toilet is ca. 2 jaar geleden compleet vernieuwd en voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje.

Mogelijke verhuur moet goedgekeurd worden door VVE-beheerder Pandgarant.
Er is in 2015 door de VVE besloten dat toestemming wordt verleend voor verhuur aan: “Maximaal 2 volwassen personen waarvan 1 een familierelatie met de eigenaar heeft”

BIJZONDERHEDEN
– Onderhoudsarm appartement door de actieve VvE;
– Bijdrage VvE, € 101 per maand;
– Voorzien van dubbele beglazing;
– HR Combi ketel, 2008;
– Rustige ligging bij park;
– Elektrische zonwering aan voorzijde;
– Loopafstand naar voorzieningen!

Aanvaarding kan snel
Vraagprijs: € 137.500 k.k.

Bent u ook zo enthousiast geworden over dit appartement? Kom langs op één van onze kijkdagen!

Donderdag 28 september, 15:00 – 17:00 
Zaterdag 30 september, 11:00 – 15:00 (Nationale Open Huizen dag)

Appartement
Dierenriemstraat 63, Groningen

iQ Makelaars Groningen 

Westersingel 3 39718CA Groningen iQ Makelaars Groningen is een makelaar die het verschil maakt in het Noorden. Wij onderscheiden ons door snelheid in handelen, werken op zaterdag en moderne marketing voor uw woning. iQ Makelaars Groningen bemiddelt bij de verkoop van een woning, komt op voor de belangen van verkopers en geeft professioneel advies. U wordt altijd geholpen door een…

Profiel

Contacteer Makelaar

Soortgelijke woningen