Over ons

iQ Makelaars is ontstaan vanuit de verhuurmakelaardij. Zaken die daar normaal zijn zoals snelheid in handelen, werken op zaterdag, extra marketing voor woningen en matchen van woningen aan zoekers worden nu door iQ Makelaars ingezet om uw woning te verkopen.

Wij begrijpen dat je als makelaar juist moet werken wanneer de klanten niet werken, om zo elke kans op verkoop mee te pakken.

Wij verkopen huizen omdat we het leuk vinden en daarom vinden wij dat je als makelaar pas wat mag verdienen als je je werk goed gedaan hebt.
Dus werken wij op basis van No Cure No Pay. U betaalt bij ons nooit intrekkingskosten.

Naast een prominente Funda plaatsing met alle foto’s zorgen wij voor extra marketing via Google. Als een kandidaat-koper op de sterke punten van de woning zoekt, zorgen wij dat uw woning op het scherm komt. Wij halen alles uit de kast om uw woning zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen.

De sterke punten worden samen met u vastgesteld, u kent uw woning het beste en weet waarom u destijds voor de woning gekozen heeft.

Op basis van deze sterke punten gaan wij de woning in de markt zetten, wij proberen te denken als uw toekomstige koper om zo voor u de beste prijs te krijgen.

U bepaalt samen met ons of we in onderhandeling gaan op een bod zodat u altijd zelf de regie houdt gedurende het hele traject.

Ouderwetse kwaliteit
Hoewel wij ons onderscheiden in nieuwe vormen van marketing vindt u bij ons ouderwetse kwaliteit in dienstverlening. Al onze makelaars hebben minimaal een HBO werk- en denkniveau en door aansluiting bij branche- en beroepsorganisaties zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor juridische vastgoedvraagstukken hebben wij onze eigen landelijke juridische afdeling waar wij kosteloos een beroep op kunnen doen.

iQ Makelaars bieden u enkel het full-service verkooptraject, wij begeleiden u tot aan de notaris. Overweegt u een internetmakelaar? Niet doen, een goede makelaar verdient zichzelf altijd dubbel en dwars terug in een hogere verkoopprijs. Onze lokale marktkennis, ervaring in onderhandeling en marketing zorgen daarvoor.

Omdat wij altijd no cure no pay werken, kunt u ons zonder risico proberen. Wij gaan graag de uitdaging aan!