Kosten huis verkopen

De kosten voor het verkopen van een huis verschillen erg per makelaar. Bij sommige makelaars dient u al een aanbetaling te doen voordat zij iets voor u hebben gedaan en bij andere makelaars krijgt u te weinig terug voor de prijs die u betaalt. iQ Makelaars biedt u veel werkzaamheden aan tegen lage kosten. Én u betaalt alleen als de woning is verkocht. Wat doen wij voor u?

  • Gratis waardebepaling van uw huis: u ontvangt een realistische vraagprijs binnen 48 uur
  • Professionele foto’s van uw woning. Alle makelaars van iQ Makelaars hebben een opleiding interieurfotografie gevolgd; uw woning wordt optimaal gepresenteerd
  • Uitgebreide online marketingstrategie met professionele verkooptekst en plaatsing op diverse woningwebsites. Wij zijn waar de potentiële koper zoekt!
  • No Cure, No Pay

iQ Makelaars heeft veel vestigingen verspreid over Nederland. Zo wordt u altijd geholpen door een verkoopmakelaar met veel kennis van de lokale markt. U krijgt professioneel advies over hoe u uw woning het beste kunt presenteren. Wij streven ernaar om uw woning binnen de eerste drie maanden van de verkoopperiode te verkopen.
De kosten voor het verkopen van uw huis houdt u laag bij iQ Makelaars! Meld uw woning vandaag nog aan en wij sturen uw aanvraag direct door naar de juiste vestiging.

Kosten huis verkopen
Waardering: 4.9 (98.8%) 216 stem(men)