Vlagtwedde, De Vennen 203205
 
  Verkocht
  • Typeoverige
  • Perceelgrootte710 m²
  • Aangeboden sinds10-01-2023
  • Beschikbaarheid In overleg
Bezichtiging aanvragen

Omschrijving De Vennen 203205

DE perfecte locatie in Vlagtwedde voor uw droomvakantiehuis!

Aan de Vennen 203-205 te Vlagtwedde, op het Parc Emslandermeer is het mogelijk om 1 tot 2 woningen te laten bouwen voor recreatief gebruik.

In het midden van het “eerste gedeelte” van het park vindt u een binnenmeer, welke een provinciaal gekeurd zwemwater en goede (karper)vismogelijkheden biedt. Heerlijk genieten op het strand tijdens de zomerperiode behoort hier op dit park zeker tot de mogelijkheden. Hieraan is ook deze kavel gelegen.


De kavel is gelegen op Parc Emslandermeer in één van de mooiste gebieden van Groningen, genaamd Westerwolde. Door de prachtige ligging aan de tweede binnenmeer is deze kavel uniek zeer geliefd bij verhuur van de te plaatsen woning, indien u wenst te verhuren. Het is een prachtig park en hier is verhuren geen verplichting, dus u kunt ook voor uzelf een droomhuis bouwen om zelf heerlijk vakantie te vieren!

Parc Emslandermeer beschikt over een groot subtropisch zwembad. Het zwembad heeft een 25 meter wedstrijd-, peuter-, baby-, bubbelbad en stroomversnelling met glijbaan. In het zwembad vindt u ook het saunacomplex waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

Bij restaurant Roegh kunt u terecht voor een hapje en drankje en vanaf het terras is er een prachtig uitzicht over de golfbaan van GC Westerwolde. Op het park zijn voor de kinderen verschillende speeltuinen en er is een jeu de boules baan.

Kortom; op het park is genoeg vertier, maar zeker ook in de omgeving. De kavel is in totaal 710 m2 en gas, water en elektra zijn reeds tot aan de kavel gelegd. Aan het begin van de straat is een slagboom, waardoor u veel privacy heeft, daar niet iedereen zomaar het park op kan.

U kunt uw eigen woning bouwen en de makelaar heeft een voorbeeld tekening beschikbaar van wat is toegestaan,

Vlagtwedde heeft alles wat men nodig heeft voor handen, er is een grote supermarkt, er zijn verschillende kleinere winkels en gezellige eetgelegenheden. Het gebied Westerwolde is uitermate geschikt voor het toerisme, zo ligt Bourtange op steenworp afstand, zijn er mooie fiets- en wandelroutes te volgen en vele oudheden te bekijken. Op het park, bij de receptie, maar zeker ook de makelaar kan u hier alles over vertellen.

Helaas is permanente bewoning op deze kavel niet toegestaan; de woning(en) welke u wenst te gaan bouwen is uitsluitend te verhuren via een bedrijfsmatige exploitatie op het park of u kunt de woning behouden voor eigen gebruik (tweede woning, recreatief wonen).

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op met ons kantoor!

Kenmerken kavel:
• Eigen droomhuis te bouwen
• Aan het water
• Aansluitingen tot bij de kavel(s)
• Mogelijk voor verhuur
• Mogelijk als tweede huis

Meer
Neem contact op

iQ Makelaars Midden-Groningen
Hoofdweg 186
9628 CV Siddeburen

T  0598 - 592 395
E  Midden-Groningen@iQMakelaars.nl

Specificaties

Bouw

  • Type Overige
  • Bouwjaar 1994

Algemeen

  • Beschikbaarheid In overleg

Afmetingen

  • Perceeloppervlakte 710 m²
Meer

Schrijf je in voor onze woningmail, actueel aanbod!

Afbeeldingen

  De Vennen 203205 Vlagtwedde
  De Vennen 203205 Vlagtwedde
  De Vennen 203205 Vlagtwedde
  De Vennen 203205 Vlagtwedde
  De Vennen 203205 Vlagtwedde
  De Vennen 203205 Vlagtwedde
  De Vennen 203205 Vlagtwedde

Bezichtiging aanvragen De Vennen 203205

Vergelijkbaar aanbod Vlagtwedde

De Vennen Verkocht
Vlagtwedde
De Vennen 203205
   € 37.500,- k.k.
Details