VLAGTWEDDE, Spetsebrugweg 0ong
 
  • Typeoverige
  • Perceelgrootte60135 m²
  • Aangeboden sinds15-04-2019
  • Beschikbaarheid In overleg
Vraag bezichtiging aan

Omschrijving

6 hectare grond met recreatieve mogelijkheden! Een investering met toekomstperspectief!

In Vlagtwedde bevindt zich nabij het Parc Emslandermeer ruim 6 hectare grond, welke gebruikt kan worden voor het realiseren van recreatiewoningen en/of andere recreatieve doeleinden. De aangeboden grond is verdeeld over 3 kadastrale secties en is op dit moment ingericht als 5-holes golfbaan welke verhuurd wordt via de receptie van het vakantiepark. Ideaal voor bijvoorbeeld sportieve en recreatieve doeleinden en daardoor het bevorderen van de exploitatie van park.

De aangeboden gronden met mogelijkheid tot bouwbestemming (voor rekening en risico van de koper) zijn gelegen aan de rand van het gezellige dorp Vlagtwedde in gemeente en gebied Westerwolde, een zeer toeristische omgeving met o.a. de Vestingstad Bourtange en het Museum Klooster Ter Apel binnen handbereik, maar ook voor de kinderen genoeg te doen in de omgeving, zoals Dinopark Tennax in Wedde en Wonderwereld Ter Apel.

Het dorp Vlagtwedde heeft alle belangrijke faciliteiten, zoals een supermarkt en verscheidene eetgelegenheden, maar ook is het een dorp met veel saamhorigheid en evenementen. Zo is er in de zomer ieder jaar de Week Der Besten en heeft het een rijk verenigingsleven.

Parc Emslandermeer is een vakantiepark met ruim 350 recreatiewoningen en verscheidene faciliteiten, zoals een zwembad, snackbar, restaurant, fietsen- en bootverhuur, 9 holes GVB Golfbaan van GC Westerwolde. De verhuur van de woningen is mogelijk via het reeds bestaande park met goede verhuurmogelijkheden voor de eigenaren en gasten en een hoog rendement.

Het Parc Emslandermeer heeft binnen de gemeente, maar daarnaast ook in de regio Westerwolde, een belangrijke functie voor zowel de verblijfsrecreatie als de dagrecreatie. De verblijfsrecreatie komt met name voor in de vorm van recreatiewoningen.

Er is een ruim pakket aan voorzieningen aanwezig, zoals horecavoorzieningen, een overdekt zwembad, ruimtes voor verhuur van fietsen en kano's etc. Ook zijn er diverse recreatieve voorzieningen in de openlucht, zoals de golfbaan, tennisbanen en speelvoorzieningen. Het Ruiten Aa-kanaal is geschikt voor recreatievaart. Het binnenwater, met daaraan meerdere aanlegsteigers, is vooral geschikt voor kleinschalige water- en vaarrecreatie.

Gemeente Westerwolde heeft een apart bestemmingsplan voor Parc Emslandermeer, welke wij u uiteraard verschaffen indien u interesse heeft. In het vigerende plan is ook een deel van het gebied waar op dit moment de golfbaan van het park ligt, aangegeven als een gebied waar sportieve recreatie en recreatieve voorzieningen zijn toegestaan. Binnen het verordening gebied komen enkele sportvoorzieningen voor, die overeenkomstig de feitelijke en planologische situatie zijn opgenomen. Het gaat om het sportterrein van de v.v. Westerwolde en een tweetal golfbanen aan de noordzijde van het plangebied. Bescheiden bebouwing ten behoeve van beheer en exploitatie van het park wordt ten behoeve van het bestaande gebruik mogelijk gemaakt. Gronden rondom de huisjesterreinen kennen voorts een gebruik als uitloopgebied voor de recreanten. Met een dergelijke dag recreatieve functie moet overeenkomstig het aanwezige gebruik rekening gehouden worden.

De gronden zijn verdeeld in 3 kadastrale secties met respectievelijk 1,6 hectare, 3,6 hectare en 0,9 hectare. De 3,6 en 0,9 hectare zijn direct naast elkaar gelegen en gescheiden van de 1,6 hectare door middel van een weg, welke toegang biedt tot het vakantiepark. Ideaal voor verscheidene mogelijkheden op het gebied van recreatie, maar ook op het gebied van overige sport activiteiten.

Verzoek aan de geïnteresseerden om contact op te nemen met betreffende makelaar en niet met het park, daar het een stuk grond betreft welke niet tot het park zelf behoort.

Meer

Neem contact op

iQ Makelaars
Annemarie Peters

T  088-700 99 99

Specificaties

  • TypeOverige
  • Perceeloppervlakte60135 m²
  • BeschikbaarheidIn overleg
Meer

Schrijf je in voor onze woningmail, actueel aanbod!

Afbeeldingen

  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand
  Pand

Vraag bezichtiging aan